Regret ca cunosc anumite persoane, ca nu invat niciodata din greseli, ca dau sfaturi mai bune altora si cand vine vorba de mine nu stiu ce sa fac, ca nu am nici un '' cel mai bun prieten '', ca nu sunt baiat ( viata ar fi fost mult prea usoara ), ca sunt prea draguta cu toata lumea si ca nu am mai mult tupeu.
Unul singur major. În rest, încerc să ignor micile chestii sâcâitoare pe care le-aş putea sau le-aş fi putut face mai bine.
Sigur ca am regrete multe, se spune ca daca ai trait toata viata fara regrete ai trait degeaba, nu poti trai fara sa iti para rau ca nu ai facut ceva sau ai facut ceva, inseamna ca te multumesti cu putin si este pacat
Cel mai mare regret al meu este acela... Iti zic toata povestea. Deci eram la iesire din mall si un prieten de al meu a vrut sa ramana sa se uite intro vitrina dar eu l-am certat ca am stat prea mult si pe drum spre casa prietenul meu a avut accident si era sa moara... Mai bine il lasam sa se uite la vitrina si evitam accidentu nu? ((((( de atunci ma invinovatesc in fiecare seara
Din moment ce nu a murit, bucurate ca este in viata si prietenul iti este aproape, asa ca nu trebuie sa te invinovatesti pentru nimic. Nu era acel moment de a trage tu de el, era altceva si poate sa fi fost ceva mai grav.
Din cauza mea a stat in spital
Nu e din cauza ta, asa a fost destinat sa fie. Sa zicem ca in ziua aia nu era cu tine si era singur, se putea sa se intample la fel. Bucurate ca este sanatos acum. A fost in spital, deci a fost salvat. Nu e motiv sa te invinovatesti, nu ai de ce! Asta este doar in mintea ta ca porti vina, desi nu este asa... un accident se poate intampla oricui.
Nu pot sa imi scot accidentul din minte dar cred ca in timp o sa imi treaca.