Prima mea zi a mers bine. Nu foarte bine, dar bine. Nu ma plang.
Zambeste, maine va fi mai rau
Deocamdata inca sunt in vacanta. Mereu e greu dupa timp liber. Imi amintesc de zilele de scoala. Veneam din vacanta aerieni
Eu am avut doar 3 zile libere (1, 2 si 3), asa ca a fost o zi absolut normala.
Nu am ajuns la şcoală întrucât mi-a întârziat mult trenul şi am pierdut orele de azi.
Sunt complet aeriana daca ma crezi
Azi dimineata nu-mi gaseam nici ghiozdanu.
A fost.ca un vis urat
Am facut niste exerciţii la matematică, am zis bancuri la română şi am plecat după aia acasă
Cum a fost?!
Bestial
In toata orele am ras
Bine.mai putin la ora de romana.
Maine o sa dispara rasul si o sa apara plansul
O sa ne aduca tezele la mate.
Ce norocosi sunteti majoritatea, pe noi toti profesorii ne-au luat din prima cu probleme, exercitii, absolut nici unul nu a vrut sa discutam si noi despre ce am facut in vacanta
Si cand ma gandesc ca asta a fost una din zilele usoare, doar 5 ore, am o nenorocita de miercuri cu 8 ore si mai dau si 2 teze saptamana asta, debea astept urmatoarea vacanta
Dead.and.gone - cam asa eram si eu de dimineata, m-am trezit foarte tarziu, iar cand am vazut cat e ceasul m-am grabit sa ma imbrac si sa imi fac ghiozdanul dar nu mai gaseam unele carti, ca de cand n-am mai pus mana pe ele. si cand sa plec nu imi mai gaseam cheile
Ce pot sa zic.Am avut parte si de zile mai reusite
pentru inceput ne-au adus 2 teze. O nota buna, cealalta... ooo vai, ce bine era in vacanta.
In legatura cu temele: tocmai imi fac referatu la fizica.Si da.Mai am si la alte materii de scris. Tu in ce clasa esti?
Intr-un cuvant : oribil...aceiasi colegi care se cred interesanti, aceiasi fitosi, profii care te bombardeaza cu teme si cu reprosuri, femeia de servici care ma pune p mine sa ud florile sau pe colegii mei pentru ca asta nu e treaba ei :-J, aceiasi coada de la magazin de vreo 20 de min doar pentru un covrig amarat si ala expirat, ...si lista poate continua. deci E MINUNAT
A fost minunat ...aceiasi colegi care se cred interesanti, aceiasi fitosi, aceiasi profi care te bombardeaza cu teme si reprosuri, femeia de servici care ma pune sa ud florile pentru ca asta cica nu este treaba ei :-J, aceiasi coada de 20 de min pentru un covrig care si asa e expirat, aceiasi banca plina de guma si grafiti, ...deci probabil ti-ai dat seama cat de minunat e
Foarte nasoala ziua de azi. abia au trecut orele. M'am obisnuit in vacanta sa ma terzesc la 10-11 acum ma trezesc la 6|40
Chiar bine, m-am distrat copios astazi la scoala.
Teme nu am, insa saptamana viitoare se anunta greu la contabilitate.
Binisor . a inceput cu ora de romana preferata mea :X am primit tezele 8, 20 a doua nota la teza asta din cls
dupa aia geografie calumea :X
dupa aia mate am stat
dupa aia chimie n-am facut ca nu era profu la scoala
dupa aia opt.mate am facut mate
dupa aia sport nici macar nu m-am sinchinsit ca ma imbrac in echipament au jucat niste plictisitori sah
dupa aia acasa ora mea favorita :X:X::X:
da cel mai rau a fost un dobitoc care statea tocmai in spatele meu
. binosor
Prima zi... a fost destul de ok, pana pe seara.
Insa sper ca maine sa fie mai bine
Pai.am inceput.cu un 10 in teza la romana.am ras la toate orele. dar sa term ziua cu un 4 la logik (
Metallica4ever întreabă:
anonim_4396 întreabă: