anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut tuturor! De curand am aflat ca stramatusa mea a fost medium si vrajitoare, insa nu a mai apucat sa traiasca si sa-mi dezvaluie tainele ei. Ma puteti ajuta cu niste vraji, harti, simboluri tot ce-ti trebuie sa devii o vrajitoare(maam mi-a spus ca o mostenesc)

Răspuns Câştigător
| kanajambe a răspuns:

In primul rand in spatele vrajitoriei e o forta care face vrajile.Si hai sa-ti spun un secret. in spatele vrajitoriei sta doar diavolul.si ca sa nu para o aberatie stiu un copchil care s-a apucat de vrajitorie si i s-a aratat tocmai cel care era in spatele vrajitoriei. eu zic sa te mai duci pe la biserica inainte sa te apuci de asa ceva.
daca mai vrei detalii lasa-mi un msj privat, stiu multe situatii care demonstreaza asta
o zi buna happy

5 răspunsuri:
| OnlineZ a răspuns:

Maikta e nebuna...si tu la fel, daca erai vrajitoare aveai harul asta de mik nu trebuia sa inveti sa fii vrajitoare, hai da-ti focwinkingwinking

| PinkPanter a răspuns (pentru OnlineZ):

Auzi i-a vezi cum vb despre mama! sa stii ca ai obrazul gros!

| OnlineZ a răspuns (pentru PinkPanter):

Pai ce naiba acveti bai cu vrajitoriile voastre,pai ce? cu ce te-am jignit daca am zic ca esti nebuna, apukate si tu de altceva si lasa vrajitoriile, satanisto

| OnlineZ a răspuns (pentru OnlineZ):

Pai stiai ca treburile astea nu sunt nepermise in lumea credintei,ai vazut vreodata cum fac vrajitoarele cand intra in biserica? fac ca,cainele ca sarpele,pentru ca in chestiile astea il aveti pe dracu alaturi el va ajuta sa faceti vrajitorii si alte chestii, o sa faci numai rau cu chestiile astea, apukate fata de altceva iti distrugi viata cu rahaturile astea.nu vezi ca deja ne-am umplut de tigani si de vrajitoare care fac numai rau.serios acum ai probleme pe undeva

| achimbriena20 a răspuns:

Incearca sa afli mai multe despre ea.Dar nu cred ca este indicat sa incerci sa deviii un medium.Dar fa cum consideri tu.