Cu o bandana neagra cu gauri pentru ochi (legi pe cap o bandana uni, peste ochi, pana spre nas, si ii faci gauri pentru ochi, ca sa fie ca o masca)
. Iti mai trebuie niste pantaloni negri, o camasa neagra descheiata la primii trei nasturi si cu gulerul ridicat, cizme peste pantaloni si o sabie. Ia o jumatate de grepfrut, scobeste-l bine-bine, inveleste-l cu folie de aluminiu si treci prin el un bat cat mai lung (dar nu prea lung, ca sa nu se impiedice copilul de el), lasand doar 10 cm in interiorul jumatatii de grepfrut. Si astfel i-ai facut floreta, pe care o va purta la centura. Fa-i mustacioara subtire cu dermatograful negru.
Pai m-ai ajutat foarte mult dar nu prea mi-ai raspuns la cerinte, ma refer la cum as putea ca masca sa astea asa pe nasca am incercat si nu sta, si la pelerina ce sunt aia rosii de unde e prinsa
Pai masca(bandana) o legi pur si simplu la spate facand un nod...iar apoi puc un fel de batic negru peste cap si il legi tare iar apoi poti pune palaria. Tin sa precizez ca poti folosi si manusi negre ca sa arate mai bine costumul.Pai daca tu ai pelerina dai o gaura la ambele colturi si apoi legi colturile cu un fel de lant (intra aici ca sa vezi mai bine : http://www.webconferencia.net/la-tormenta/noticias-el-zorro-294848.html. e mai jos poza ) iar bulinele acelea rosi nu stiu la ce te referi...ai putea sa-mi dai un site cu poza sau ceva de genu?
Da-mi te rog id-ul tau de mess sa vorbim daca vrei
Nu se gaseste din ala cum e acolo... se gasestea doar o masca in forma de ochelari... nu prea e fain