| Raul199612 a întrebat:

Uitati vine revelionul si anul asta vreau sa ma duc si eu la tara pentru vechiile obiceiuri, si as vrea sa imi fac si eu un costum de zorrohappy. Daca ati putea sa ma ajutati sa imi spuneti cum sa il fac as fi foarte recunoscator.Va dau filmul "Zorro la espada y la rosa", si daca puteti sa vedeti acolo cum e costumul, si am cateva intrebari legate de costum.

1)Cum as putea face ca la masca sa stea lipit de masca cum e acolo.

2)ce sunt bulinele alea rosii si cum as putea pune si eu la pelerina

3)Cum as putea face rost de o palarie ca acolo... sau nu chiar asa dar asemanatoare.

Daca ati putea sa ma ajutati cu astea vas fi foarte recunoscator

Funda+Vot!

6 răspunsuri:
| Creata3458 a răspuns:

Cu o bandana neagra cu gauri pentru ochi (legi pe cap o bandana uni, peste ochi, pana spre nas, si ii faci gauri pentru ochi, ca sa fie ca o masca)
. Iti mai trebuie niste pantaloni negri, o camasa neagra descheiata la primii trei nasturi si cu gulerul ridicat, cizme peste pantaloni si o sabie. Ia o jumatate de grepfrut, scobeste-l bine-bine, inveleste-l cu folie de aluminiu si treci prin el un bat cat mai lung (dar nu prea lung, ca sa nu se impiedice copilul de el), lasand doar 10 cm in interiorul jumatatii de grepfrut. Si astfel i-ai facut floreta, pe care o va purta la centura. Fa-i mustacioara subtire cu dermatograful negru.

| Raul199612 explică (pentru Creata3458):

Pai m-ai ajutat foarte mult dar nu prea mi-ai raspuns la cerinte, ma refer la cum as putea ca masca sa astea asa pe nasca am incercat si nu sta, si la pelerina ce sunt aia rosii de unde e prinsa

| Creata3458 a răspuns (pentru Raul199612):

Pai masca(bandana) o legi pur si simplu la spate facand un nod...iar apoi puc un fel de batic negru peste cap si il legi tare iar apoi poti pune palaria. Tin sa precizez ca poti folosi si manusi negre ca sa arate mai bine costumul.Pai daca tu ai pelerina dai o gaura la ambele colturi si apoi legi colturile cu un fel de lant (intra aici ca sa vezi mai bine : http://www.webconferencia.net/la-tormenta/noticias-el-zorro-294848.html. e mai jos poza ) iar bulinele acelea rosi nu stiu la ce te referi...ai putea sa-mi dai un site cu poza sau ceva de genu?

| Raul199612 explică (pentru Creata3458):

Da-mi te rog id-ul tau de mess sa vorbim daca vreihappy

| vlad544 a răspuns:

De ce nu cumperi un costum din magazin?

| Raul199612 explică (pentru vlad544):

Nu se gaseste din ala cum e acolo... se gasestea doar o masca in forma de ochelari... nu prea e fain