Cica "vor sa ma bata fara motiv" e na? Ai facut tu ceva de vor sa te bata si fuga nu e o rusine.S-ar putea sa scapi foarte sifonat dintre 5 tipi oricat de mare ai fi tu. Autoapararea o folosesti cand esti atacat dar iti repet 5 tipi vs 1 nu iese bine cu toata autoapararea ta. Politia nu poti sa o sesizezi ca asa ai auzit tu ca vor sa te bata unii, aia vor cazuri concrete. Asa ca eu iti recomand o discutie daca e posibil sa lamuriti problemele ca sigur ai facut ceva. Nu cred ca te ia cineva la bataie asa ca nu faci nimic si iti vezi de treaba.
Poți să folosești autoapărarea oricând este nevoie.AIa ănseamnă că ataci doar în scopul de a te apăra tu fiind într-o poziție defensivă tot timpul.Din moment ce te-ai exprimat folosind apelativul e "ciori" probabil au și ei cel mai mic motiv să fie supărați sau nervoși pe tine.Eu zic să rezolvi totul pe cale pașnică și să încerci să vorbești cu ei dar nu lăsa mândria să stea în drumul tău, dă-le dreptate în măsura în care asta te ajută să scapi de ei și cu asta basta, nu te pune în mintea prostului.
Lasa lege, eu zic sa iti fie frica sa nu ti o iei serios... ai tu impresia ca esti cel mai tare din parcare... dar 5 oameni o sa faca ceva pe steroizii tai
Mda...Steroizii nu iti dau forta ci doar te umfla
Sigur vor sa te bata ca nu au pe cine..Ai si tu o mica vina probabil.
autoaparare e cand dau ei primi si dupa tu te aperi...Eu personal iti recomand sa fugi. Daca il pocnesti pe unu si nu se mai ridica de jos cu toata autoapararea tu o sa fi cel care intra in puscarie.
Daca tot esti asa nevinovat de ce nu vorbesti cu politia? Le spui ca tot primesti amenintari si nu ti se pare in regula si ca doresti sa se rezolve civilizat.
Plus ca acei oameni sunt destul de smecheri..si te poti trezii ca vin si cu bate, cutite si alte chestii nasoale improvizate.Din nou iti recomand fuga..Nu sunt genul de oameni care sa faca un lucru cinstit..nici macar in bataie( tu unu ei un grup).Nu ai cum sa faci fata tu singur la alti 5. Daca prin absurd ii bati pe toti esti constient ca o sa vina toata satra dupa tine pentru ca sunt foarte uniti.
Eventual fi tu ala destept si cereti scuze de la ei...Lasa pentru o singura data in viata orgoliul masculin deoparte si o sa vezi ce bine o sa iti prinda.
Dar e decizia ta oricum daca vrei sau nu sa apari la stirile de la ora 5
Nu sunt ciori, sunt porumbei indoliati
Eu iti recomand un spray pentru ochi sau ceva cu care mai mult sa-i sperii.
Uneori nu iese cum te gindesti. Atunci cand se trece la lovituri, lucrurile nu merg ca in filme unde toti se troznesc in draci dupa care se ridica de pe jos si continua.
In realitate, apar fracturi, rani, leziuni de tot felul. Accidente. Se poate ajunge la omor si la alte pagube materiale, asa, din nimic.
Nu e rusine sa fugi daca o faci pentru ca esti destept.
Dar inteleg ca situatia ta e mai complicata, si, poate, fara vina ta: cinci derbedei s-au hotarit sa te aranjeze (oare iti cadeau mai bine pumnii lor daca nu erau ciori?) si de asta poate nu scapi cu una cu doua. Poate poti sa eviti locurile in care isi fac veacul cei cinci. Sau sa le transmiti prin cineva sau prin unul din ei sa o lase balta ca nu aveti nimic de impartit. Daca le vorbesti de sus (ei ciori, tu porumbel) le maresti iritarea.
Daca ar fi o sansa sa discuti cu ei, discuta.
Fara motiv? Nu cred. Tu nu stii ce este aia autoaparare si vrei sa te pui cu 5 odata, mai viteazule! Masa musculara imbibata cu steroizi e ca saculetul de nisip agatat la picior. Mai mult te incurca. Daca aia dau in tine parerea mea este sa dai sa fugi cat poti.
P.S. Ai ceva experienta in bataie?
Bittyocean întreabă: