anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde as putea ascunde, in camera mea, niste chestii mai... personale? Ma refer la cateva agende si ceva hartii pe care am scris niste lucruri pe care nu vreau sa le mai vada si altii. Nu prea mai am idee, fiindca mama face curatenie foarte des si foarte amanuntit, asa ca e posibil sa mai dea de ceva(s-a intamplat de vreo 2 ori, dar cred si sper ca nu a citit nimic). Mai ales acum, ca incep scoala si nu prea mai sun acasa.
Astept idei. Multumesc happy!

Răspuns Câştigător
| deniii_1832 a răspuns:

Poti sa le ascunzi prin pantofi, prin haine, in carti.De exemplu poti sa le pui in dosare printre diplome sau hartii de la scoala. Poti sa le pui si intr-un sertar sub sosete, lenjerie intimalaughing. In tricouri sau etc.
Spor! Funda?

9 răspunsuri:
| Ally_8613 a răspuns:

Buna! printre haine, intr-un album de poze --intre doua poze.sub unitatea de la pc.carti mai vechi. ursuleti de plus cu fermoare.nu prea mai am idei.ca asa.in rest gaseste tot,.,hee hee. sper ca te-am ajutatkiss

| geo_2577 a răspuns:

Ascundele sub pc sau sub tv ori te duci la un vecin si le lasi la el. Funda plse.

| oana97 a răspuns:

Pai a putea printre hainele din dulap, printr-un ruxac,

| ˜”°º•didycutzà•º°”˜ a răspuns:

Depinde si in ce obiecte consta alcatuirea camereiwinking poate printre haine, in dulapul tau, sau pe sub salteaua patuluilaughing poate acolo nu cauta mama ta, sau gandeste-te la copii mici care atunci cand sunt mici ascund o gramada de chestii prin casa ca parintii cauta si gasesc abia dupa 2 luni... din intamplare. Daca ai vreun frate mai mic poate ca a mai facut chestii de genu', daca nu gandeste-te la tine, poate si tu ai fost vreun strengar in copilarie. Multa bafta.happy

| ov1d1u a răspuns:

Eu imi tin prezervativele in PC, deasupra DVD writer-ului, si inca nu le-a gasit nimeni laughing Deci e un ascunzis bun, asta daca stii sa iti desfaci PC-ul big grin

| laurika890 a răspuns:

Poti sa le pui de exemplu intr-o carte care sa nu fie la vedere, sa le prinzi sub un poster(in cazul foilor) pe care il pui pe perete, iar in cazul agendei poti sa o pui in spatele caloriferuluilaughing, printre carti vechi, intr-o cutie de. puzzlelaughing

| Aiicha a răspuns:

Sub salteawinking

| icetee a răspuns:

Parerea mea este ca sa-ti pui lucrurile intr-o cutie, si pune-le, de ex. sub pat, intr-un dulap, in care nici tu nu stii ca umbli prea mult. Daca ai incredere in mama ta, zii ca ai in acel loc niste lucruri ''intime'', si zii sa nu umble. Ea te va intelege, eu asa i-am zis mamei, si nu mi-a umblat o singura data. E mai sigur, decat sa nu ii zici, iar ea sa gaseasca din greseala acea cutie/carnetel, sa umble, sa citeasca...Stii cum se spune.''Ca sa ascunzi ceva, ascunde-l la vedere'' tongue

| JulieWoof a răspuns:

Eu cred ca e cel mai bine sa le tii in alte camere, nu in camera in care stai tu sau in camera in care stau parintii tai. Ascundeo in alta camera si pune-o in carti daca e un lucru mic sau mai este o solutie sa le dai la alti prieteni in care ai incredere foarte tare. Fundaa happy