Wix e pentru amatori. Invata limbaje de programare, treci la profesionisti daca tot ai timp liber.
N-ai timp sa-ti arzi creierii cu prostii din astea, dar tocmai ai facut-o pe Wix. Esti atat de nou venit pe lumea asta, incat creierasul tau nu s-a dezvoltat indeajuns de mult incat sa suporte stocarea memoriei. In momentul in care ai folosit sintagma "vreau parerile voastre" automat trebuia sa te astepti la orice parere, fie ea negativa sau pozitiva! E amuzant cum tu iti faci griji pentru domeniu si nu pentru cunostintele ce-ti lipsesc cu desavarsire in materie de programare web.
P.S: Varianta corecta este "forumuri". Din greseli invata omul.
P.S.2: In comparatie cu tine, crede-ma ca sunt mai mult decat profesionist.
P.S.3: Bafta! ~Spune multumesc ca m-am obosit sa-ti dau replica, de regula nu bag toti inaptii in seama, dar pentru tine am facut o exceptie.
pentru mine esti doar un idiot anonim ce se da in fata mea ca profesionist in limbaje de programare. Nu te critic prost ai fost prost ai sa ramii cu RANK sau fara RANK,,, GET LOST,, si freac-o si-
ti cauta fundita, mister VIP. SI apropo aveam nevoie de parere asupra saitului dar nu asupra mea. Dar parerea ta deja nu ma intereseaza...
Si multumesc de replica, vad ca te-ai cam stresat s-o dai mai devreme. parerile negative tinele pentru tine Stii ce nu pierde timpul sa-mi raspunzi doar esti asa ocupat.
Spintecatorul întreabă: