Animatiile de la pixar sunt foarte dragute si intodeauna au o morala. desenele animate de la disney sunt si vor ramane mereu cele mai frumoase povesti, chiar si pentru oamenii mari care au uitat sa se mai bucure. pe langa astea, nu sunt de uitat Tom&Jerry si Looney Toons, care de departe sunt mai bune decat porcariile de Pokemon sau mai stiu-eu-ce difuzeaza astia pe canalele de desene animate. Pentru cunoscatori, animatiile pentru adulti, gen Family Guy si South Park sunt ok, caci satirizeaza mizeriile din lumea in care traim. Iar privitor la maturitate... hmmm, as spune ca e o calitate sa regasesti copilul din tine uitandu-te cu bucurie la desenele care iti plac si la personajele cu care te identifici.
Imi plac. Sunt destul de atractive. Din pacate nu prea mai am timp si pentru asa ceva.
Buna. Am 19 ani si da, imi plac animatiile de la Pixar. Imi placea in special una in care un batranel juca sah cu el insusi in parc si se tot muta de pe un scaun pe altul si facea mutre, se enerva, radea malefic si la sfarsit isi pacaleste adversarul si castiga trisand (cu el insusi). Si nu ma consider deloc imatura pentru asta.
Maturitatea nu sta in programele pe care le vizionezi. Mie personal ca desene animate, nu prea imi place niciunul, dar imi plac filmele pentru. adolescenti de la Disney gen: Sonny with a chance, wizards of waverly place, jonas si filmele disney exceptand Twiches, care mi se pare cel mai prost film ever.
Nu prea ma pasioneaza acestea... prefer un X-man tas sau justice league. Parerea mea este ca nu are nici o legatura cu maturitatea. Aceasta depinde de felul in care te comporti si vorbesti.