| Alfonso a întrebat:

Va roooooog mult! Am mai pus intrebare asta mai demult,dar nu am fost ajutat! Ce trebuie sa fac sa intru intr-un vis lucid? Si va rog nu imi datti link, catre ce inseamna "lucid dreaming"ca stiu, eu vreau sa intru intr-unul si nu stiu cums a fac! Daca stiti si despre out of body experience....ar fi frumos! Va multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| LolaLollita a răspuns:

Citisem despre asta pe un site. Se presupune ca atunci cand iti e somn deja, te intinzi in pat cu fata in sus, mainile pe langa corp, si faci tot posibilul sa nu clipesti deloc. Eu am incercat, dar m-am plictisitlaughing daca reusesti sunt curioasabig grin

| Alfonso explică (pentru LolaLollita):

O sa te tin la curent..., dar ai de asteptat cateva zile, ca mie somn imi e mai rar!

| LolaLollita a răspuns (pentru Alfonso):

Nu ma grabesc big grin laughing

| Alfonso explică:

Pai n-am reusit!big grin

| Cristina5Camelia a răspuns:

Visul lucid este atunci cand iti poti "controla" visul de exemplu poti schimba locatia in care esti in vis, persoanele, esti ca un "regizor" al propriului tau film pe care il proiecteaza mintea ta dar nu toti pot avea un vis lucid, eu am foarte des si e distractiv. Am auzit ca de obicei in jurul varstei de 11-28 de ani poti avea dupa se intampla mai rar. Nu e un ritual anume de practicat ca sa ai unul mie de exemplu imi e mai usor sa am un vis lucid cand sunt mai odihnita sau daca de exemplu ma trezesc noaptea si in jurul diminetii incerc sa adorm atunci se intampla. Sper ca te- am ajutat

| Alfonso explică (pentru Cristina5Camelia):

Da,dar se intampla pur si simplu? Adica te culci si te trezesti in vis lucid?