| lolita24 a întrebat:

Salut, vi s-a intamplat vreo data sa mai simtiti pe cineva langa voi sau in spatele vostru si sa nu fie nimeni? Cum va explicati?

9 răspunsuri:
| Justina10ify a răspuns:

Da. De obicei atunci cand raman singura acasa.Mi se pare ca ma urmareste cineva, dar e doar imaginatia si din cauza faptului ca nu sunt obisnuita sa stau singura.

| Kissy123 a răspuns:

Cred...nu stiu te referi la fantome? sau cv de genul?
sigur este doar imaginatia ta!happy
poate te uiti preeea mult la filme horror.sau te simti singura.nu stiu du-te pe la biserica vb cu un preot...da pomana

| kikidulcik a răspuns:

Buna Alina, mi s-a intamplat si mi se intampla de foarte multe ori sa simt ca ma priveste cineva sau ca este in spatele meu, dar incerc sa raman calma si sa ma gandesc ca este imaginatia mea. dar de foarte multe ori cineva ma privea atent sau chestii din astea.

| mihaela2808 a răspuns:

Da.Mi s-a intamplat de foarte multe ori dar de exemplu simt asta numai cand ma uit la un film cu fantome, altfel nu.

| Katherineeeeeeee a răspuns:

Buna Alina, mi s-a intamplat si mi se intampla de foarte multe ori sa simt ca ma priveste cineva sau ca este in spatele meu, dar incerc sa raman calma si sa ma gandesc ca este imaginatia mea. pa-pa :*

| Spitz10 a răspuns:

Da Alina mi s-a intamplat sa am aceasta senzatie, dar in trecut, acum 1 an.Nu stiu cum sa iti explic, si nimeni nu poate.Dar am eu cateva solutii prin care sa iti distraga minteade la asta.Te joci la calculator un joc greu in care sa te concentrezi.Dar sa nu citesti ca atuncea iti va fi si mai friaca pentru ca te vei tot uita acolo.Sau daca auzi batai in pereti si geamuri si chesti din astea si esti convinsa ca sunt acolo spirite(sau mai intamplat cazuri)cheama un preot sa iti sfinteasca casa.Dar faza asta a ta si prin care trec multi sunt numai rodul imagineatiei tale. Daca ti s-a parut odata asa aiurea apoi vei crede asta din nou si din nou si din nou.Si cand vei fi din nou singura acasa te vei gandi ca si data trecuta ai avut acea senzati si apoi revine senazia. Terog fundita.

| Anonimanonimus677 a răspuns:

Mie mi s-a intamplat de multe ori acest lucru...nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat...am crezut ca sunt doar eu ciudata dar acum ca ai intrebat inseamna ca si tie ti s-a intamplat si ma simt mai bine.Cred ca este doar pura imaginatie.Ca de exemplu mi se intampla in timp ce imi faceam treaba prin casa si fiindca eram concentrata la cea ce faceam aveam impresia ca a intrat cineva in camera.dar nu era asastraight face

| MeGustaSiempreTu a răspuns:

Da mi sa mai intamplat de multe ori! explicatia este ca ori stai prea mult cu partintii tai ori asa te ai obisnuit! sper ca te am ajutat!
P.s cu timpul scapi de instictul astawinking

| Basica a răspuns:

Eu zic ca toate astea se ntampla ori din dorul pe care il porti persoanei care crezi ca sta langa tine, ori din cauzaca ne uitam la filme horor etc., ori pentru ca imaginatia noastra este peste limite si genereaza astfel de stari.mie mi s-a intamplat cand eram in pat sa simt ca mai e cineva cu mine acolo.