Cosmote e super foarte multe optiuni etc
dar multi sunt pe orange mai ales prietenii mei asa ca trebuie sa stau pe orange nu am ce face
+1 cosmote
Fiecare are avantajele sale
eu am o cartela de orange pe care o folosesc pe un telefon ca sa activez wap unlimited, pentru net
si mai am o cartela de vodafone pe care o folosesc sa vorbesc cu prietena mea. ca ne-am combinat...si ne-am combinat si la cartela. 500 de minute si nici alea nu ajung
Orange, cu toate ca in ultimul timp. face figuri reteaua si din cauza asta mi-am stricat un telefon pentru l-am izbit.
ORANGE! Pentru ca multi prieteni sun in aceasta retea!
Dar imi place reclamele de la VODAFONE!
Credeam ca o sa zica toti COSMOTE
eu aveam si vodafone si nu vorbeam decat cu mama
si cum restul lumii avea cosmote am si eu si am prins o oferta buna pentru mine si ieftina incarc cu 3 euro si am bonus 350 sms si min + inca 2000 de minute, si pot sa consum creditu cum vreau.
reclamele sunt cele mai tari de la vodafone MAXIM AM SPUS!
Haide Vodafone! Nu de alta, dar sunt in aceasta retea de 6 ani si m-am obisnuit.In plus, majoritatea oamenilor pe care ii cunosc sunt pe Vodafone, insa imi plac reclamele de la Orange!
O seara placuta.
Vodafone pentru că m-am obişnuit cu el. Cosmote-ul are oferte foarte faine, dar nu cunosc atâtea persoane pe cosmote încât să merite.
Pai cosmote. da am si orange si vodafone pentru ca majoritatea sunt in retele dif
Vodafone Chiar daca la Cosmote sunt multe extraoptiuni foarte bune am inteles ca nu prea are semnal bun
Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ întreabă: