| ゼロの a întrebat:

Voi ce credeti, este bine sa ai o imaginatie foarte puternica?
Adica vreau sa zic ca uneori cand sunt ascultat la scoala imi imaginez ca am carte deschisa in fata si citesc ce scrie acolo.
Iar cand mor de plictiseala imi imaginez tot felul de lucruri care par foarte reale.Din fericire cand se intampla asta nu gesticulez sau vorbesc singur. Si nici nu ma deranjeaza pentru ca ma ajuta sa invat si sa imi treaca timpul repede, dar sunt curios de ce doar eu din 200 de copii am aceasta imaginatie. Am zis 200 fiindca doar atatia stiu. Pana si visele sunt mai puternice decat ceea ce am citit pe net. Adica stiti voi daca va aciupiti in vis sau va loviti nu va doare, ei eu simt tot in vis. Imi ziceti de ce?

Răspuns Câştigător
| Bubulutsaa a răspuns:

Daa. e foarte binee love struck:X si in privinta. ca simti totul in vis..stai linistit. nu se intampla nimic. asa simteam si eu inainte, din cauza stersului. sau frica sa se intample ceva rau. cum ti-am mai spus, stai linistit. nu e nimic grav happy.

3 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

Din raspunsurile tale mi-am dat seama ca te uiti prea mult la televizor, si stai prea mult pe net, de aceea ai imaginatia asa bogata, pentru ca vezi multe prostii la televizor.
Restul de 200 de copii? Pai in timp ce tu te uiti pe protv la ora 17:00 sa vezi cine s-o mai sinucis, ceilalti 200 de copii sunt afara, joaca un fotbal ceva.

| AlexDaniel7293 a răspuns:

E prea bine pastreaz-o happy!

| Chiributa_Livia_1996 a răspuns:

Ew cred ca aici tw trebwie sa te gandejti si sa-ti dai singwr wn raspwns