Mai ai de asteptat pana la 18 ani sa ii obtii. Acum nu ai ce face esti prea mica pentru a munci.
La mine in oras daca ai 15 ani(in a 9-a) sau mai mult poti lucra pe timpul verii la EXOTIC dar na... la 10 nu prea
Iti dau un sfat: NU iti vinde lucrurile. Poti incerca pe timp de vara/ toamna sa aduni fructe/ legume si sa le vinzi la vecini sau in piata. Treci pe la rude indepartate, de obicei se bucura de vizita si te recompenseaza. Ajuta un batranel carandui plasa cu cumparaturile, sau chiar prin munca acasa.
Poti confectiona chestii hand-made (lucrate manual), daca ai pricepere si rabdare, iar apoi sa le vinzi. Gen bratarile prieteniei, sau martisoare, sau accesorii din fimo( material special, cleios, pentru prelucrat). Bafta!
Iti dau un sfat de la cineva mai invarsta, de 11 ani,eu!du-te la colindat, du-te de halloween, vinde-ti din lucruri sau celere vecinilor bani in schimbul munci
Iti dau un sfat de la cineva mai invarsta, de 11 ani,eu!du-te la colindat, du-te de halloween, vinde-ti din lucruri sau celere vecinilor bani in schimbul munci nu-l asculta pe misogin
Misogine cine spune ca trebuie sa muncesti neaparat cu o meserie? bani nu se obtin doar asa! cea mai buna metoda e colindatu si sa ajuti vecini asa ca nu te descuraja.
Bine ca mai sunt copii in ziua de azi care incep a munci de la 10 ani! Deci eu am 15 si din pacate traiesc pe bani parintilor su a iubitului.Mdaah...Oricum am lucrat odata la 12 ani ajutam vecinii, plimbam cateii[nu prea se iveau ocazii] si in erst colinda, mai ales ca halloweenul e aproape.Cam atat poti face esti prea micuta