Sal eu asi fi dispus sa plates 50 lei taxa de intrate minimum si 100 maximum sa stii ca mi-ar placea sa joc pintball pentu 1000 de dolari
Daca s-ar organiza as vrea sa merg numai ca nu am jucat nikiodata si decat sa dau banii si sa ies ultimu' mai bine data viitoare [ asta e parerea mea ---> vorbind de mine ]
Pai pentru inscriere minim 40 lei si maxim 90 lei [ doar daca vor sa se inscrie ar putea castiga 1000 de dolari ].
locul 1 ar merge 1000 de dolari, iar 2 si 3 poti cumpara ceva de genul: niste jocuri; carti; reviste etc
Pentru promovare poti da anunt in ziar, revista sau contactezi primaria. Pentru organizare-desfasurare trebuie [ cred ] un parc sau o zona mai linistita. Sper ca te-am ajutat
Pai pret minim 50 lei maxin 80
~si premiu hmm eu mas inscrie si fara premiu dar ca sa-ti raspund ar merge 1000 dolari iar locul 2-3 premii obiecte ceva nu stiu u organizezi.Nus in domeniu dar mi-am dat parerea
As fi vrut sa declar toate ras[unsurile castigatoare insa stiti ca nu se poate, oricum mi-am facut o idee si cred ca ati raspuns sincer.Multumesc! Daca va hotarati sa-mi luati mia de dolari va astept)...in august.
Marin_Petru-Darius_1992 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: