| Minnye10 a întrebat:

Salutlove struck;, daca o fata ma calca pe nervi si se da la baiatul care imi place ce ar trebui sa fac? sa o plesnesc? cred ca e singura solutie. Fundaaa :X kiss

Răspuns Câştigător
| DianaScorpio a răspuns:

Fiind violenta cu ea automat vei scadea in ochii baiatului si tine minte faptul ca violenta nu este o solutie in absolut nimic. Foloseste de toate armele tale pe care le ai fiind fata, de frumusete, de tot ce stii tu mai bine, concureaza cu ea, dovedeste-i acelui baiat ca esti peste ea.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| maryana5 a răspuns:

WTF?! Violenta nu e o solutie nicicand niciunde!
Nu ai niciun drept asupra acelui baiat. Nu-l poti lega de tine. Stiu casnicii cand sotul avea amanta! Si ce ar fi trebuit sa faca sotia? Sa o omoare pe aia?!
Uite, nu-i face nimic rau. bine? Wow! Ti-am zis-o. Nu! E un sfat. Asculta-l ptc mai ai de invatat. Omul cat traieste invata.
Daca iubesti un om il lasi sa plece iar daca se intoarce, e al tau.

Si acum mai la obiect... nici macar nu e iubitu tau, fata mea. Nu crezi ca exagerezi?

| mistikk a răspuns:

Pai ori ii platesti cu aceeasi moneda adica te dai bine pe langa persoanele pe acre ea le place...ori ii dai frumos peste nas si ii spui `acesta e luat, si sa-ti fie clar `

| stelistu30 a răspuns:

Fa wrestling cu ea

| stelistu30 a răspuns:

Fa wrestling cu ea sau tundeo ca baiatul sa no mai placa

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Cu violența nu rezolvi nimic. Las-o in pace, dacă numai la atât o duce mintea, iși va da seama că ție nu-ți pasă și nu se va mai da pe langa acel băiat.

| nikoole a răspuns:

Stiu prin ce treci ...sunt cu un baiat de o luna cam si mai multe fete se dau la el fiindca si ele il plac dar stiu foarte bine ca el este cu mine asa ca intr-o eara pe mess iubitul meu mi-a zis ca nu le suporta pe acele fete si fiindca el e doar pentru mi ne ...asa ca fa-ti iubitul sa fie de partea ta sau cand le vezi pleaca altundevawinking

greece12
| greece12 a răspuns:

S-o pleznesti? Nuuuuuuuuu.E o mare greseala.Tu trebuie sa fii mereu cea buna! Cea buna, cea frumoasa, cea desteapta.Invata s-o ironizezi subtil,N-o jigni,glumeste cu ea,spune-i baiatului care-ti place "vezi ce succese ai? Pana si cutare(numele ei),te place",spune-i si ei"ai gusturi perfecte,si eu il plac pe cutare(numele lui)".Ea se asteapta s-o pocnesti,stie ca nu o privesti cu ochi buni,deci,vei incerca sa fii foarte prietenoasa, si, intotdeauna sa pari mai buna decat ea...Perfid plan,nu? Dar,poti castiga. Daca o pocnesti devii ridicola,gandeste-te ce se vor distra toti(a,cutare,tu adica,a pocnit-o pe cutare,adica pe ea).Pe cine crezi ca va apara baiatul ala,pe urma? Pe ea, ca ai ranit-o, in sentimente si fizic...
Gandeste-te.