Da cu vaselina pe discuri si nu o sa mai scartaie; sau... spala discurile si plachetii cu alcool si o sa dispara scartaitul. posibil sa ai plcutele de calitate proasta, iar asta ar insemna sa le schimbi
Am luat un rockrider 520. E ca nou. Mâna a doua ( singura problema era ca avea probleme la roata din spate cu spițele dar le-am schimbat). Acum arata impecabil. Nu pot sa cred ca a fost purtată.
Atât de rele să fie discurile?
La placutele de frana m-am referit; nu la discuri.
Cu vaselina sa dai tu pe discurile de la bicicleta ta.
Sigur-sigur nu mi-ai citit intreg raspunsul; dar te iert de daca asta.
De ce le mai da cu vaselina daca tot le spala cu spirt? Daca sunt tocite si niturile cu care sunt fixate placutele freaca pe disc? La asta te-ai gandit?
Aizi, bhai Oaie! Taci si sapa; ca daca esti tare in tastatura, la remedieti ciclo esti VARZA! Tu chiar ai muci, in loc de creier!? Nu reusesti sa remarci sarcasmul referitor la sugestiile diametralopuse? Mars a scoala!
Vorbeste frumos, băi 1953! Varza esti tu. Cum sa dai cu vaselina pe discurile de la frana? Lucrez ca mecanic auto de aproape 30 de ani si ultimul care a mai spus asta, referitor la ferodourile de la masina, intre timp s-a cărat de pe lumea asta. A dat unul cu masina peste el, că nu i-au tinut franele la masina. Daduse cu vaselină.
Davyduchiha2001 întreabă: