Daca partitia unde windows-ul se afla e plina, atunci PS nu v-a putea sa isi creeze fisiere temporare, si vei primii eroare, trebuie sa ai pe ambele cel putin 5 gb liberi daca lucrezi cu PSD-uri multe, rex mare, si multe layere.
Am scris clar ca pe partitia in care se salveaza proiectele, are 56 gb free. Dupa ce incep sa fac un nou proiect, o pagina goala si vreau sa pun de exemplu un "pattern overlay" deja am full pe ambele disk`uri cat am ps deschis. cand il inchid ajung iar la 56 gb free.
Bizar, este posibil sa fie ori o problema cu photoshop, poate printr-o eroare isi creeaza multiple instante de fisiere temporare. Fie o problema de indexare de la partitie in sine.
Doua sfaturi am, chkdsk si reinstalarea photoshop-ului, inclusiv stergerea registriilor care apartin de photoshop.
CHKDSK sau check disk:
1.deschide CMD, (fie cauti in start menu CMD, fie run CMD, fie start>accesories>comand prompt)
2.selecteaza partitia ( de ex sa selectezi partitia C scrii "c:" fara ghilimele si apoi apesi start)
3. CHKDSK /R (scrii "CHKDSK /R" fara gilimele si apesi enter, parametrul /R inseamna sa si repare problemele pe care le gaseste).
Daca inca mai sunt probleme, unninstall photoshop si apoi stergi registrii care apartin de photoshop.
1.start menu
2.scrie run in start menu
3. deschide run
4. scrie in run regedit
5. dai find in regedit
6.scrie photoshop in search
7.sterge toti registrii asociati cu photoshop
8.reinstaleaza photoshop
In ce partitie ai instalat photoshopul? sa nu fie intr-una care e plina.
mai uita-te de asemenea in setari. cauta ceva cu cache size. nu mai stiu exact ca nu mai am instalat programul. in orice caz e o setare prin care poti sa schimbi fie marimea cache, fie ram-ul folosit (parca). tin minte ca sunt 2 optiuni de genul