| marioS10maryus a întrebat:

Salutare am un prieten cu un laptop HP elitebook 6930p si vrea sa isi achizitioneze o placa video pentru el (specificatile sunt pe net doar ca are 4 gb ram) funda! P.S eu zic ca nu merita.voi?

Răspuns Câştigător
| SasNetRomania a răspuns:

Laptopurile nu sunt de jocuri.
placiile video la, laptopuri nu se schimba deoarece sunt lipite de placiile de baza.
pentru gaming = PC

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vand un 8600gsm de 512mb care poate fi data pana la 1280 de mb cu 150 negociabil merge crysis 1 si crysis 2 la blana pe ea battlefield 3 la medium

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu vand un 8600gsm de 512mb care poate fi data pana la 1280 de mb cu 150 negociabil merge crysis 1 si crysis 2 la blana pe ea battlefield 3 la medium daca vrei poze emailul meu este 1707Cezar@gmail.com

| Christian826 a răspuns:

Pai ce daca are 4 gb ram si eu zic ca nu merita insa in laptopuri placile video sunt lipite de placile de baza
cezar ebun dac mere battlefield 3 insa cu patru nu ai ce face laptopurile nu sunt de jocuri lasa cu laptopurile laptopurile sunt bune pentru cei care calatoresc mult sau au nevoie de un laptop pentru munca
pai de battlefield 4 ce zici eu joc in recomandat adica 8 gb ram si cu un card de video de 6 gb nu cu unul de 3 gb stiu si eu e un pc foarte bun insa am si platit pentru asta dar simcer merita