| didi12 a întrebat:

As vrea sa stiu si eu mai mult despre jocul Lady Popular...Adica cum fac bani si tot ce ar trebui sa stiu.Si tinand cont de faptul ca de abia am intrat in joc, deci sunt in lev.0.Fundaaa!

Răspuns Câştigător
| eu..sh doar eu a răspuns:

Buna!
si eu sunt la nivelul 0cryingsi eu am intrat mai de curand.
dar trebuie sa faci activitati. sa mergi la fitness, la biblioteca sa citesti, sa iti aranjei coafura, sa iti inchiriezi un apartament.sh sa il decorezi(sa pui mobila)sa faci un curs de bucatar sh sa sa mergi la munca sa castigi bani. dar toate activitatile astea o fac pe domnisoara sa oboseasca si ii scade enegia.asa ca trebuie sa ii dai de mancare.sa maergi la piata.sa ii dai sa bea.
sh sa nu uiti ca trebuie sa iti iei su un animal de casabig grin
fundita?big grin

1 răspuns:
| Bilqux a răspuns:

Trebuie sa faci anumite sarcini adica sa iti scimbi coafura, sa iei un curs pentru slujba, sa joci anumite jocuri pentru ca se poate sa castigi lucruri, sa iti cumperi haine, sa inchiriezi o casa, sa mobilezi casa [ intai trebuie sa cumperi mobila pentru casa] sa iti iei un iubit si sa faci anumite activitati cum ar fi sa mergi in parc sa alergi sau sa citesti la biblioteca bani ii faci daca muncesti, daca iti iei un iubit [acesta iti va da bani si puncte in fiecare zi] ii poti castiga le anumite jocuri daca castigi, poti schimba diamantele in bani sau chiar daca iti incerci norocul la mysteri [sau asa ceva...nu stiu daca am scris corect]. facand sarcinile treci un lv si vei primi alte sarcini pentru a trece mai un lv.

sper ca am fost de ajutor! Succes!

Primesc funditzzaa?big grin

Întrebări similare