| Ekkaterinna a întrebat:

Ce as putea face vara asta pentru a castiga niste banuti? Daca este ceva, pentru ca nu am nici macar 14 anisad. Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Sin a răspuns:

Sa imparti pliante cu promotii la diferite supermarketuri sau la agentiile de tel. mobila.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu imi pun intrebarea asta, dar la varsta asta nu este nimeni angajat..., in special, oamenii nu au incredere in copii...mai ales in Romania. Poate ai vazut prin filme, copii care se angajeaza sa spele parbrizul unei masini, sau sa livreze marfa,( pe biciclete sau skateboard), intreaba-ti rudelewinking. Ele te pot ajuta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wai copiii din ziua de azi sunt obsedati de bani?! Chiar vreti de la 13 ani sa munciti? Pana la 18 ani nici n-aveti ce munci, de aia v-au facut parintii ca sa munceasca si sa va creasca, sa va intretina si sa va cumpere strictu` necesar nu ca sa munciti voi de la 13 ani...

Asa ca mai bine mai ia o carticica, mai fa un exercitiu, mai sari coarda, de cat sa te-ndoi sa stergi mesele pe la terasele de cartier pline de betivi, sau sa stai la colt de strada la 42 de grade si sa imparti pliante cu un tricou pana la genunchi de la orange/vodafone sau mai stiu eu ce...oh go on.