In locul tau, as da telefoane la clienii mei din zonele unde mi-ar placea.
La tara, inca sunt mute locuri unde se tine Craciun traditional, cu colinde, veselie mare.
In asemenea loc, se gaseste si cazare, chiar la oamenii din sat (multi au case nelocuite sau doar partial folosite).
Stai, că între timp poate finalizează Elon Musk proiectul de cucerire a planetei Marte.
Bună asta
Am fost de foarte multe ori cu serviciul,
m-am săturat
Sau la New York
Bine.
Daca vii si tu cu noi
Păi cum să nu dar gratis
Cabana la munte e prea banal? Si eu care credeam ca petrecerile de acasa sunt considerate banale. ) Cautati o casuta traditionala de prin Maramures sau Delta pentru cazare.
Eu inca nu am fost prin acele parti, dar gasiti pe net destule locatii misto:
https://www.alohotels.ro/blog/cazare-case-traditionale-romanesti
De ce nu cauți ceva prin apuseni sunt foarte multe familii care oferă cazare de sărbători și nici nu te jupoaie de banii au traditi frumoase mâncare bună și cel mai important odată ce le-ai trecut pragul te considera parte din familie!
Pai fix cu colindatul ar fi ceva frumos. Pentru ca nu se mai merge.
Eu nu dau bani nici cersetorilor, nici celor cu mielul prin tramvaie. Dar cand ii vad pe astia de Craciun imbracati macar pe jumatate cat ar trebui sa fie si colindanda pe strazi, le dau mai mult decat merita.
Mergeti pe la rudele si vecinii vostri. Cred ca va vor deschide usile si altii daca aud ceva frumos.
Ioan_Gheonea_1976 întreabă: