| Simon a întrebat:

Cum este la Watter Park sau Aqua Park (Otopeni), se merita? Poti intra cu d-ale gurii, un cornulet cu lapte ceva de genu, si eventual o sticla cu apa?!?! Preturile in interior cum sunt, am inteles ca ar fi cam piperate pentru. ceea ce au de oferit. Multam pentru. ajutorwinking

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am fost la Watter Park si a fost super marfa; x.Merita sa incerci.Este adevarat pretsurile sunt foarte piperatelaughing si pana ajungi sa comanzi ceea ce vrei sa mananci mori de foamelaughing.[Asa am patsit eu thinking]. Insa te sfatuiesc sa-ti iei de acasa pachetselulhappy. Distractsie placuta!winking

| PhotoIsMyLife a răspuns:

La Water Park merita sa te duci! Intrarea costa 15 lei copii, 30 lei adulti, si in banii astia sunt incluse si seslong si umbrela, dar nu te lasa sa intri cu nimic acolo! Poti tu sa ascunzi in geanta o sticla de apa cevahee hee.
Inauntru preturile sunt cam scumpre dar n-o sa te duci in fiecare zi la Water, poti sa dai si tu pentru o zi, mai ales ca sunt multe bazine si topogane!

| Simon explică:

Tinand cont ca e pentru. o zi banii nu-s o problema big grin, doar ca n-am chef sa dau 25 lei pe o sticla de Granini (chiar am patit-o). O sa va spun maine seara daca mi-a placut sau nu, multam de raspunsuri. Poate ne vedem pe acolo maine laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O mizerie de strand cu pretui super mari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte frumos dar intr-adevar preturile sunt cam piperate dar merita toti banii...eu am fost si merita

| Simon explică:

A fost o adevarata experienta laughing
1. Topoganele colorate de la primul nivel - sa zicem ca-s prea mare pentru ele
2. Topoganele mici pentru. colac - interesante, dar voiam mai mult big grin
3. Topoganul deschis de la nivelul 3 - cel mai smecher
4. Topoganul mare pentru. colace - am cazut de pe colac si am facut entorsa de pumn laughing
5. Topoganul extrem easy - interesant dar voiam mai mult
6. Topoganul extrem mediu - la o curba am ajuns pe burta... m-am ales doar cu o buza sparta nimic mai mult, iar prietenul cu care am fost s-a atins cu genunchi si coatele de pereti si s-a ales cu niste arsuri minunate laughing.
7. Topoganele deschise de la nivelul 2 - dragute, dar prea ma opream brusc jos laughing
8. Bazinele adanci erau goale, in cele mici unde se scalda toata lumea nu ai voie sa sari in cap - asta e aiurea
9. Preturile au fost chiar ok - Apa plata 3 lei, berea 3-5 lei, mancarea 5-10-15 lei produsele specifice oricarei cantine (cartofi, fripturi, piure, salate, cabanosi etc). Si au avut chiar si gust tongue. Inghetata in schimb era cam scumpa.
10. Nu mi-am luat nimic de "papa" la mine pe motiv ca ma controleaza la intrare, eghhh asta nu s-a intamplat, si am vazut foarte multa lume cu mancarica de acasa big grin
Recomand tuturor, dar aveti grija si nu va faceti planuri importante in zilele urmatoare strandului laughing. Cand auziti pe cel din fata voastra ca a ajuns jos, sa stiti ca nu intotdeauna tipa de bucurie ca a fost minunata tura pe topogan rolling on the floor, eu stiu ca nu de bucurie am tipat laughing. Toate bune dragilor!