| Ecstasy4Life a întrebat:

Salutare dragi useri de pe TPU, am şi eu o mică problemă, deci, nu mai am folderul de Downloads, când intru în Ecstasy's Documents (aşa am pus eu numele la PC), ar trebui să am un folder numit Downloads cu toate descărcările de pe Yandex şi Chrome, ei bine eu nu îl am, când mă duc pe chrome şi dau ctrl + j, apoi Open contain folder, îmi deschide folderul de downlods cu tot cu ce e în el, şi îmi zice C:\Documents and Settings\Ecstasy\My Documents, şi în folderul My Documents, ar fi trebui să fie şi downloads, dar nu e. Ce pot să fac?

Răspuns Câştigător
| dannyel86 a răspuns:

Vezi in setarile browser-ului Chrome unde s-a stabilit locatia de download fisiere. Daca e My Documents, atunci nu se vor duce direct in Downloads. Incearca sa faci manual in My Documents folderul "Downloads", sa vezi ce se intampla. Apoi setezi din meniul Chrome ca descarcarile sa ajunga in folderul creat de tine. Daca mai e un folder Downloads in My Documents, atunci nu vei putea crea unul cu aceeasi denumire, iar daca nu il vezi inseamna ca acel folder e ascuns (hidden).

1 răspuns: