Se foloseste pe mess mai mult, cu sensul " vorbeste la pereti, ca nu ma intereseaza". Sau "ma plictisesti", " e irelevant" etc.
Eu sunt tampit, iar daca as da un raspuns menierat, ar inseamna ca-s ipocrit. Stii ce inseamna semnul acela? Hai sa bag un exemplu: Eu iti propun sa facem sex, iar tu ma respinigi. Acel semn= respingere categorica.
Inseamna ca vorbesti cu mana adica acela nu te asculta sau mai inseamna si m-am saturat sau taci sper ca te-am ajutat
"talk to the hand, my face is busy" se traduce mot-a-mot "vorbeste mainii mele, fata imi este ocupata" ceve de genu "nu ma intereseaza ce spui". faci semnul asta cuiva atunci cand te cam enerveaza si nu vrei sa asculti, sau cand esti plictisit si vrei sa te lase in pace.
Talk to the hand dar daca vrei sa stii mai multe http://www.fetesibaieti.ro/yahoo.html funda?
Semnul acela reprezinta "Talk to the hand".
daca cineva iti zice asta sau iti face semnul, inseamna ca nu te asculta si ca nu il intereseaza ce zici
e ca si cum ai spune "taci!" sau "bla bla bla"
Semnul ala inseamna: "talk to the hand" = vorbeste cu palama
Mai exact nu mai vrea sa te auda, ca e suparat, ca e plictisit, ca nu are chef de tine... etc