Buna.Pai de vrei sa faci o party reusita, trebuie sa pui putin suflet sa te intereseze ca persoanele care vin sa se simta bine.Acum depinde de varsta zic eu.Eu nu as prea vedea o petrecere la acre sa te distrezi sa te simti bine alcool,multi pe asta pun accentul,eu iti sugerez sa pui accentul pe gustari,muzica, si pe alte lucruri nu alcool mult niste cocktail-uri iti sugerez dar nu mult alcool in ele foarte putin atat cat sa mentina gustul, le-ai putea chiar tu prepara.Deci ai grija o adevarata distractie e atunci cand esti treaz si constient nu beat... ddistrati-va si simtiti-va bine dar fiti voi.Eu va urez distractie placuta!
Buna oooo cineva vrea sa se distreze:X hai sa-ti dau ceva sfaturi folositoare pentru ca oaspeti sa se simte bine primestei in casa frumos incerca sa alegi cel putin 2 camere sau toata casa sa le fie la dispozitie pentru a avea mai mult loc de distractie. camera o poti face astel:parfumeza becul cand e rece neaprins cu un spray,parfum care-ti place cel mai mult iar cand vei aprinde becul acesta va transmite un pafum inviorator si inmiresmat,fa curat in camera si lasa cat mai mult loc unde sti ca vor sta oaspeti
serveste-i cu un aperitiv format din: rosi,castravetzi,masline,ardei,salam,sunca, branza, cascaval
serveste-i cu 2 sau 1 fel de macare :salata,cartofi prajiti,friptura(gratar,mici),piure de cartofi,macaroane cu sos,etc cel mai eficient este sa faci comanda la pizza
serveste-i cu desert: patiserie(placinta,prajitura,chec,cozonac,,,) sau budinca,orez cu lapte, tort:X,,, fructe.etc.
lichide:sucuri,alcool,limonada,etc.
invita-i la diferite jocuri :monopoly,pc,biliard,carti,sah,remy, table, cel mai eficient este adevar sau provocare:X. putezti juca fotbal sau volei(dar este urat afara;( )...
pune in camera un casetofon sau daca ai boxe pe o raza mai mare la pc pune muzica noua sau veche (intreaba-i ce vreti sa ascultam.)
va ptezti uita la televizor, sa dansatzi...etc
sunt o multime de lucruri misto de practicat la o petrecere
te pupic si distractie placuta:*