Buna! Mama mea i-a comandat un tort varului meu care are 30 și ceva de ani.Bafta!
It's colossal nonsense. If you can afford it, order from there. If not, why don't you stay at home, poor boy?
Nu servesti invitatii cu desert? Tortul e cel mai indicat. Nu conteaza ca tu esti baiat. Toti mananca tort.
Nu stiu cum suna eu stiu cum e in realitate, restaurantele in marea lor majoritate nu accepta mancare din afara, aici se aplica si tortului aceeasi reguli, asta daca e un restaurant care se respecta, e simplu daca cineva se imbolnaveste sa zicem din cauza acelui tort, la cine vine controlul? la restaurantul in cauza!
Deci nu e permis cu tort in incinta, stiu asta ca o amica a procedat asa!
Aici nu vorbim de barul lu nea caisa care e varu lu varu care accepta chestii de astea, vorbim de restaurante cu staif!
Vad ca nimenu nu a scris ceea ce eu am scris, dovada ca unii nu pot fi la subiect.
Deci comanda tort prin intermediul restaurantului nu veni tu cu el de acasa, sfatul meu!
Dacă la 21 de ani te exprimi așa, chiar nu mai contează întrebarea... deși e penibilă oricum.
De ce sa nu aduci tort? Crezi ca e ceva numai pentru copii? Multi adulti isi serbeaza ziua de nastere astfel, pana mor, la 70-90 de ani.Pana si la nunti sau evenimente importante este tort.Eu nu vad nicio problema in afara de faptul ca te simti stanjenit fara un motiv real?
Depinde de restaurant, in general trebuie intrebat inainte caci unii accepta, altii nu, din motivele mentionate de tine.Cand am fost eu la diverse petreceri de multe ori s-a putut veni cu tort din exterior, ba chiar aveau si frigider separat pentru orice aduc clientii. Exista optiunea de certificat de conformitate, iar daca se intampla ceva, cofetaria e trasa la raspundere, nu restaurantul.