| Uniberus a întrebat:

Salutare... saptamana asta am primul bal din viata mea si nu stiu cu ce as putea sa ma imbrac avand in vedere ca eu prea multe haine nu prea am dar am adidasi cu caru'. Air Jordan retro 4 "dunk from above" bleu marinnike air huarache nu stiu modelu e ceva pe gri nuke air force one mid albi si adidas superstars maro... nu stiu care si cu ce sa ii asortez. va rog ajutor

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Daca mergi la bal in asemenea tinuta, lumea va rade de tine tot restul vietii tale! tongue
Cel mai bine este sa vorbesti cu cei care au mai fost la bal, sa te sfatuiasca, eventual sa-ti imprumute o haina potrivita ocaziei (daca nu ai).

| Adry05 a răspuns:

Ce fel de bal e? Daca se tine intr-un club iti recomand o camasa. Daca n-ai niste pantaloni mai eleganti, merg si blugii, preferabil negri. Adidasii merg doar daca nu au un look prea sportiv. Cel mai bine ar fi niste pantofi/ghete ceva mai elegante dar nu exagerat ca totusi nu e nunta.

| Violleta2022 a răspuns:

La Balul bobocilor NU mergi in adidasi, ci in costum, ori sacou si pantalon clasic, cu dunga si neaparat pantofi!
Nu ai costum, poti imprumuta de cinvea, ca si incaltamintea.
Din pacate, la un asemenea eveniment simandicos, tinuta sport nu are ce cauta, aia o prti la joaca, la plimbare, dar in nici un caz la Balul bobocilor!