Copilu', nu te chinui ca femeile cu ceara ca o sa iti creasca hazliu cate un fir dupa aceea. Du-te la magazin, cumpara un aparat Gillette Blue 2 cu banda de aloe vera sa nu te iriti si o spuma sau gel de ras. Plus un balsam nivea. Nu o sa mai ai treaba ceva timp sa iti cumperi. Si te razi frumos in sensul cresterii firului de par. Acum la inceput e nasol ca o sa te iriti de obicei. Bafta
Esti barbat in devenire si fie ca dai cu lama de acum fie ca peste 5 ani e tot aia, spune-i lu taicatu sati cumpere un gilette, banuiesc ca spuma de ras si after shave-ul il puteti imparti.
acum o scurta lectie despre barbierit:
1.te speli pe fata cu apa calda
2.uzi putin lama ca sa fie calda
3.dai cu spuma de barbierit pe unde ai par si o intinzi putin
4.razi parul in sensul in care creste
5.te clatesti cu apa rece
6.dai cu after shave si gata, nu o sa ai nici iritatii, dar atentie cand vrei sati razi parul de la subrat schimbi lama de la aparat altfel cand te vei rade pe fata te vei irita rau...si ai grija la taieturi, bafta!
Cu ceara nu te-as sftui cu ceara.am o colega care si-a dat cu ceara si s-a ars pe fata, bine s-a dus dar greu.eu am un mic aparat din ala care se ia parul din nas, cu ala dau, nici nu ma irit, si se taie f repede.
Sall si eu am problema asta dar te sfatuiesc ca mustata daca nu e foarte acentuate sa nu o iei ca o sa creasca si mai mare si o sa te plictisesti restul vieti de bierbarit iar in privinta parului de la sub brat ia-l cu un epilator sa o masina de tuns
Crema,cu biugu, cu lama, cu aparatu lu ticuto de barberut si a lu micata de ras
Pai poti sa incerci crema depilatoare...este foarte buna(cel putin pentru mine), sau daca nu poti sa incerci si cu ceara dar o sa doara