| IceVirus a întrebat:

Am o problma: In clasa mea mult prea iubita (de abia astept sa treaca inca 2 luni sa scap de ei), o clasa "buna si iubitoare", eu sunt singurul "RAU" (sau cel putin dupa parerea lor). Ce s-a intamplat?!? Ei: eu sunt tocilarul clasei! (am note mult mai mari decat ei, si le reamintesc mereu cand isi bat joc in ultimul hal de istorie: "Cine nu invata istoria, este sortit sa ii repete greselile") Am suportat 8 ani de zile, dar cred ca innebunesc. Mereu au ceva cu mine, nu ma lasa in pace, si mai e si un handicapat, care crede ca e popular daca se ia de cineva. Credeti-ma pot scrie o carte la cate s-au intamplat! Parca ar fi drogati (poate chiar sunt), si in fiecare pauza diriginta sta langa ei sa nu arunce nu lapte pe geam, sa nu rada de profesori si altele... Stati asa! uitati pana unde a a juns OBRASNICIA, rad de un profesor, pentru ca are un nume ciudat (gen: Ciurufulig). Simt ca mor! Am incercat dea lungul a 8 ani diverse metode de "cinurie":
-La inceput cu batjocora si am ajuns la ocara, dar degeaba, am pus paie pe foc.
-Am inceput cu tortura psihologica, dar peste 2 satamani, ma amenintau ca ii spun dirigintei (cuvantul al toata clasa vs cuvantul meu)
-Am incercat diferite metode psihologice (sunt slabanog si nu abordez cu violenta)
-Am folosit si metode Buffting (calceamaua), dar nu mai stiu ce sa fac!
Avem psiholog in scoala, dar nu vede ce se intampla cu adevarat. Am avut un profesor, care nu ii lasa in pace, chiar daca se razbuna pe toata clasa, macar ii linistea (pe mine nu ma afecteaza testele, iau note mari)
Datorita sefei clasei, in clasa e anarhie totala. Ce sa fac?

4 răspunsuri:
| inconscient a răspuns:

Chiar daca nu ma crezi eu am aproape aceeasi problema!
Nu toti ma "iubesc", am o prietena adevarata, sunt a 7-a!
Colega mea "iubitoare" de banca e atat de invidioasa pe mine ca am numai 10, incat face orice sa apar eu in lumina proasta si sa imi pierd toti prietenii pe care ii am, incat de multe ori o urasc si vreau sa tip la ea, sa o intreb ce i-am facut! Copiaza, sau la matematica daca zic eu segmentul AB, ea zice BA laughing Dar nu copiaza niciodata si face cu mine pe "sora"! sad A scris la o tema la dirigentie ca ea se inbtelege mai bine cu clasa vecina, care sunt niste drogati, de-adevaratelea, si ca noi nu o bagam in seama! sad Trist!
Ce sa mai zic, ne certam din orice motiv, in fiecare zi vin acasa terminata si ragusita de la ata tipat!
Nu mai suport, si mai rau e ca eu chiar tin la ei!
Mai suporta astea doua luni, cat mai e pana la vacanta si incearca sa nu-ti distrugi reputatia si notele pentru ei!
Chestia cu cartea obisnuiesc si eu sa o spun si probabil as scrie cel putin 3 volume! laughing
Avem si noi un profesor caruia i se zice "Dopul", "picatura" sau "Bulicica" si isi bat joc de el in ultimul hal, pacat ca dirigintele nostru nu se intereseaza!
Trist!
Ignora-i! Nu-i lasa sa te distruga, nu le da satisfactia asta!
Succes!
Poate la liceu vei gasi prieteni adevarati, ca in filme, sau romane! Nu te descuraja!

| Oana92 a răspuns:

Sa ii ignori. Am urat anii de liceu din exact aceleasi motive ca si tine. Am fost impulsiva, am sarit cu gura, m-am certat, am urlat si am dat cu pumnul in masa si nu am rezolvat nimic. Cand am fost indiferenta si nu le-am mai aratat ca imi pasa au incetat si au demonstrat cat sunt de prosti...

| IceVirus explică (pentru Oana92):

Asa fac, ii ignor, dar pun paie pe foc

| Oana92 a răspuns (pentru IceVirus):

Incearca sa taci, mai sunt doar 2 luni si gata. Dar desi o sa te dezamagesc, iti spun ca si in liceu va fi la fel...