| PîrvuVladimir a întrebat:

Am si eu o intrebare.Am un unchi la Bucureşti care joaca Airsoft.Aşa ca am si eu o intrebare.La Airsoft trebuie sa te duci la un centru sau sa joci cu prietenii?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti voi prezenta conditiile prevazute de lege in cazul Airsoft, tu faci cum decizi:
1. trebuie sa ai 18 ani impliniti pentru a detine si folosi (legal, desigur...) replici de airsoft (manuale, gaze sub presiune sau electrice);
2. Poti juca cu prietenii, atata timp cat respecti normele de transport si locul de desfasurare a activitatii, conforme cu legea. Aka, replicile se transporta in genti anume de transport sau in cutiile originale cu care au fost livrate, jocul se desfasoara in spatii in care nu s-ar pune in pericol ordinea si linistea publica, angajarea de tragere se decide in functie de puterea replicii si de gramajul bilelor folosite;
Ca si nota informativa, airsoftul este un sport... Replicile de airsoft NU SUNT jucarii. Nu poti ucide un om cu o replica (legala) de airsoft, dar poti foarte bine sa-i distrugi permanent vederea, auzul sau sa-i spargi dintii, ceea ce e suficient incat aceste replici sa fie tratate cu seriozitate.
Spor la airsoft! Respecta legea, regulile de bun simt in cazul acestui sport si vei avea parte de o experienta placuta!

1 răspuns:
| Magheti_Cristi_1995 a răspuns:

Poti sa te joci cu cine vrei tu dar ori in locuri special amenanjate sau in locuri like:fabrici abanfonate, is multe prin jurul bucurestiului, dar sa fie sigure, si trebuie sa ai peste +18 ca e periculos la armele scumpe care sunt si foarte puternice, iti trebuie echipament aursoft si ca magazin eu recomand airsoft cluj(nu fac reclama).