| EcLipSa234232 a întrebat:

Salutare TPU
am si eu o problema
sunt un baiat de 15 ani
problema este urmatoarea:
facand parte din generatia mai "bogata" am avut p.c. de mic..si mi-am neglijat placerile..ma refer la spoturi
nu am practicat nici-un sport de mic.
fiind dependent de pc,nu am acceptat propunerile parintilor mei de a juca fotbal, basket de a face inot, karate.
si acum regret amarning.
vreau sa spun ca am descoperit o pasiune ce arde in mine de ceva vreme..pasiunea de a juca fotbal.
sunt la un liceu cu intensiv informatica dar pe langa celor 2 ore de sport pe care le joc la maxim in fiecare weekend imi adun prietenii si joc fotbal cate 9-10 ore.( de obicei dupa ora 9 incep sa ma deplasez mai greu iar dupa 10 ore de jucat cad la pamant de durere)
in fiecare weekend ma vaiet ca ma dor picioarele de la fotbal, dar asta nu inseamna ca nu imi place..mereu imi doresc o noua zi de fotbal desii joc cate 9-10 ore pe zi si picioarele mele sunt terminate seara.
si acum intrebarea.
exista vreo sansa sa mai ma inscriu la fotbal la varsta de 15 ani?
sunt foarte agil, stiu driblinguri...suturi..si pase deoarece joc intens mereu, mai ales vara asta am jucat de nu am mai putut insa nu m-am gandit sa ma inscriu.
decii.
Ma mai pot inscrie la vreun club de fotbal daca am varsta de 15 ani? sad

Răspuns Câştigător
| stresat a răspuns:

De ce nu joci fotbal mai putin ca sa nu ai probleme cu durerile de picioare? Daca esti bun, banuiesc ca te vor accepta cluburile de fotbal.

1 răspuns:
| bogdan3l1997 a răspuns:

Da te mai poti inscrie... si la varsta asta se mai pot legitima copii Bafta! Funda?