Si eu am avut pana acum perusi si ultimul a murit acum 2 luni eu mi-as lua un papagal din acela mai mare care si vorbeste, un micul alexandru
pe ala nu il poti mangaia sau sa te joci cu el
Eu mi as lua totusi o pisica, pisica se descurca bine la bloc, nu are nevoie decat de tavita ei unde sa isi faca treburile, poti sa o pui in baie
Totusi, ce are a face marimea apartamentului cu faptul ca iti doresti un caine sau o pisica? un caine intr-adevar nu trebuie sa fie din rasa tip ciobanesc german, insa gasesti rase mai mici, fizic vorbind. asta da: cainii au nevoie de cel putin trei plimbari zilnice. in schimb o pisica sau motan nu au necesitatea de a fi scosi la plimbare. sunt mai curati decat un caine si miros mai putin. practic nu simti. problema e parul lasat de caini si de pisici. apoi, daca ai un motan sau pisica unicul lucru ce trebuie sa il faci e sa il castrezi. la motani e mai simplu si mai putin costisitor. cam atat. eu am un motan si pot sa iti spun ca e oaza bunei dispozitii. tu alege mascota ce ti-o doresti. singurul lucru important e sa nu o dai uitarii si sa ii oferi ceea ce are nevoie. mascotele nu sunt papusi. sunt vietati ce traiesc si au nevoie de noi. toate cele bune.
Vera53 întreabă: