| lovemyname a întrebat:

Ieri m-am racit si imi curge tare nasul si stranut, abaia am stat 5 ore la scoala ca la ultima ora m-am invoit de da doamna diriginta, nu i-am spus la mama ca m-am invoit de la ultima ora, diriginta mi-a spus sa ii zic la mama sa imi faca un biletel in care sa vica ca stie ca m-am invoit, si sa scriu si nr de telefon a mamei, cum sa fac biletelul ca sa nu stie mama?

7 răspunsuri:
| iulikka a răspuns:

Cel mai bine este sa-i spui, sigur va intelege mai ales daca stie ca ti-a fost rauhappy

| TomJerry a răspuns:

Pai dc nu`i spui ca esti racita si te simti rau?

| yuyubarbie19 a răspuns:

Spune-i...Zii ca ai lipsit pentru ca nu ai fost apta pentru a face ore. Apoi spune-i sa faca si un bilet.Iti zic eu ca va fi mult mai bine si sa nu dea Dumnezeu sa afle mama ta ca apoi se lasa cu pedepse.Prinde putere si spune-i.O sa vezi ca nu o sa fie nimic grav.

| ROB3RT89 a răspuns:

Dar ce atat agitatie? Spune-i mamei tale adevaru si gatahappyDaca vrei scrie un bilet la misto si cu o semnatura la misto, dar sa nu dai din lac in put! Succeshappy

| Bris a răspuns:

Pai trebuie sa faci ori una ori alta 1 sa faci un bilet "fals" @ sai spui adevarul depinde ce mama ai sunt 3 tipuri 1 super 2 cu unele principii 3... ii o mama care nume no dorestelaughing daca ai mama 1 sau 2 scapi daca ai mama 3... BaFtA!

| BogdanFnky a răspuns:

Aolo laughing pai in primul rand ai lipsit d la ultima ora. NUcred ca are importanta 1 ora. de ex: eu chiulecu cu zilele si nu imi zic nimica ai mei. Nu cred ca ar fi vreo problema daca ai plecat de la ultima ora, mai ales ca nu te'ai simtit foarte bine. In al 2-lea rand, nu o sa iti mai zica nimic diriga-ta daca nu ii aduci biletu. Deci stai linistita ca nu iti zice nimic. Macar daca plecai si tu o zi intreaga da 1 ora? laughing nu mai fi asa speriat dracu laughing

| Andrutza_2790 a răspuns:

Ar fi mai bine sa-i spui mamei tale ii spui ca ti-a fost foarte rau si te-ai invoit o sa inteleaga