| dididiana a întrebat:

Salutare TPU spuneti-mi va rog cum as putea sa-mi fac un jurnal adica ce sa scriu in el ca nu am nici o idee. Cine imi da cel mai frumos exemplu ii dau fundita vot si cerere de prietenie big grinbig grin

30 răspunsuri:
| Tsunade99 a răspuns:

Pai e cat se poate de simplu. Iti ei un caiet oarecare, si incepi sa-l personalizezi cu desene si abtzibilduri. Dupa ce ai gatat scrieti numele frumos pe el ca sa iti placa de fiecare data cand te uiti la el si apoi incepi sa povestesti ce ti s-a intamplat in ziua respectiva.
ex: m-am trezit si nu-mi gaseam caietele (...) am ajuns la scoala si X mi-a zis ca Y i-a spus lui Z ca am papuci urati si ghiozdanul e demodat (girls stuff). Apoi am vorbit cu Y si Z care spun ca X minte. Am scapat cu o ora mai repedewinking (...) cand am ajuns acasa nu imi gaseam cheile asa ca am mers la vecina care era insa plecata asa ca am plecat la serviciul lui mama dar mama era la bunica.
Intelegi? Chestii. Adica lucruri de astea de care sa iti amintesti mai tarziu.

| AndraNicoleta a răspuns:

Pai...in primul rand, trebuie sa-ti procuri un caiet mai grosut pe care sa ti-l colorezi frumos. Apoi, de fiecare data cand ai chef sa scrii trebuie sa pui data (zi, luna, an, ora), si incepi sa scrii chestii cum ar fi: ce ai facut in ziua respectiva, ce realizari ai avut, ce te-a suparat SAU iti poti scrie diverse ganduri, gen...de cine iti place, ce iti place la respectiva persoana etc.
In finalul paginii poti face un P.S. si mai poti scrie diverse poezioare, amintiri etc.
Mai poti lipi si poze cu tine, cu prieteni...
Va fi frumos sa-l citestipeste ani! happy
Bafta!

| Deleb a răspuns:

Pei, iți poți lua un caiet simplu cum am făcut eu, și povestesc pe fiecare zi ce am făcut, apoi încetul cu încetul ajung la chestii mai personale, zic sa iasă ca o poveste. Eu asa am făcut. Si nu încep direct cu "îmi place de." sau "am fumat și mama nu știe " gen astea, fiindcă poate se afla. Mai pe parcurs poți spune. Pe al meu nu l-au găsit din 2008. Ca îl am de atunci, când eram mica și când îl citesc acum ma amuz, oricum și acum în prezent a altul.

| NobodyAmongTheRubble a răspuns:

Pai mai intai cauta o agenda sau un caiet mai mare in care ai de gand sa scrii. Eu la toate jurnalele avute imi puneam lacat, ca sa nu se uite ai mei Le gauream copertile si taiam putin din foi in locul acela, apoi puneam un lacat(asta la agende cu coperti mai groase, ca la caiete nu are rost). Apoi incepi sa scrii la inceput un pic despre tine, sau chiar mai mult, depinde cat de detaliat vrei sa fie, iar dupa aceea incepi sa scrii pe zile, de exemplu: luni, 25 Martie 2008. Eu asa faceam cand aveam jurnal

| JustSimple a răspuns:

Poti scrie de exemplu cum a fost ziua cat de buna ce ti s-a intamplat sau poti scrie impresii pareri poti lipi poze ca amntiri poti face ce vrei doar e al tau si numai al tau si numai tu stii ce ai scris in elhappyfunda?

| Andrei07565486 a răspuns:

In el scrii ceea ce ti le intampla ziua, seara, toate bucuriile, toate necazurile, un jurnal e ca un prieten care te asculta indiferent de situatie, dar el nu poate sa iti raspunda.

| Deiuuu a răspuns:

Buna! :*Pai ce sa iti zic si eu am avut un jurnal in care scriam tot ce faceam in fiecare zi. spre exempl ai putea sa scrii parerile tale despre ceilalti, despre lume, despre orice...

| Deiuuu a răspuns:

Buna! :*Pai ce sa iti zic si eu am avut un jurnal in care scriam tot ce faceam in fiecare zi. Spre exemplu ai putea sa scrii parerile tale despre ceilalti, despre lume, despre orice...

| alissa6 a răspuns:

Jurnalul ar trebui sa die toate amintirile tale deci til facu dupa bunul plac, incepi cu Draga jurnalule iti scrii numele te desrii pe tine su dupa viata ta, o data la 2-3 zile scrii peripetiile vietii tale.

| Aleeeecs a răspuns:

Am eu o idee! dar nu e asa de stralucita:sa scrii in jurnal ce ai facut tu in ziua respectiva.mai pe scurt sa scrii in el cele intamplate ex:cele haioase intamplari de cand erai mai mica sau niste suparari personale pe care doar tu le vei putea vedeakisseu sper ca ti-am fost de folos. si daca vrei da-mi adresa ta de mess sa mai vorbim pa-pa te pup kiss

| krisztian2 a răspuns:

Buna,deci trebuie sa iei un caiet sau orice in care poti sa scrii mai multe lucruri si in fiecare zi sau in orice timp iti scrii in el gandurile, ideile, sentimentele, orice intamplare sau lucru care crezi ca era important! sper ca am ajutatbig grin:X

| Karelia123 a răspuns:

Sincer,pare un lucru simplu sa scrii niste chestii in jurnal, dar nu e asa.
TU poti scrie intamplari care te-au impresionat in mod special si alte lucruri cum ar fi :pe cine placi; pe cine nu; pe cine esti geloasa.
Prietena mea scrie poezii in functie de starea ei de spirit /diferite sintagme din texte /inventate.Iti poti scrie intrebari la care nu ai gasit inca raspunsul si nu te lasi pana nu il gasesti; unde iti doresti sa calatoresti; ce vrei sa devii.
Da drumul imaginatiei.
Iti recomand sa scrii in jurnal cu, culori deschise si ascultand muzica.winking

| Antonia1234 a răspuns:

Aventurile tale. funda? vot? cerere de prietenie?big grin

| Vampiress a răspuns:

SCRII in el totul despre tine si cei pe care ii iubeste despre intamplari fericite si triste

| Georay a răspuns:

Jurnalul este agenda intima pentru fiecare dintre noi.In jurnal poti scrie intamplarile dintr-o zi, secretele tale, simtirile tale.Iti recomand sa nu-l impartasesti cu nimeni. Tine-l ascuns si eventual copertile inchise cu un lacat din acela de-al mic.Succes!big grin

| Andreutza016 a răspuns:

Vreau sa scriu un jurnal si nu stiu cum sa incep. Asa ca incep aici. Nu stiu cine sunt. Si nici ce caut. Si nici ce vreau. Dar poate ca scriind aici, voi afla.

Astazi e o zi superba. Este prima zi din viata mea. Este ziua cand incep un jurnal. E ca un nou inceput. O noua viata.

Iubesc...
pai poti sa iti scrii gandurile ce ai facut in fiecare zi.Sau poti sa faci cu prietena ta cea mai buna un jurnal C.M.B.P(cele mai bune prietene, sau P.P.V(prietene pe viata) si sa il lasi ei o zi dupaceea sa il iei tu sa scrieti poezii sa desenatii in el. poti sa faci o gramada de chestii in el daca ai imaginatie

| schindlerww a răspuns:

Incepi cu clasicul "Draga jurnalule,.", apoi incepi sa povestesti ce ti s-a mai intamplat (peste zi - difera cat de des vei scrie). Poti pune si poze, poti face liste, poezii, poti scrie ce vrei tu, important este sa te reprezinte, sa te gasesti tu printre randuri. happy

Sper ca ti-am fost de ajutor!

Good luck!

| alxalx a răspuns:

Draga jurnalule azi
si scrii tot ce ai facut in ziua respectiva

| OriginalAngel99 a răspuns:

X. Pai, de obicei in jurnal scrii in fiecare zi ceea ce ti-a placut in ziua respectiva, ce ti-a displacut, ce ai facut, daca s`a intamplat ceva special la scoala sau in acea zi, poti sa scrii cam tot ceea ce vrei, care ti s`a parut si ti se pare special si deosebit happy. ca sa le tii minte si de fiecare data cand citesti sa retraieti momentele respective. Cam asta se scrie in jurnal. Bafta :*

| WeRockYaaa a răspuns:

Pai eu mi-am facut un jurnal in care am scris tot ce am facut in ziua respectiva, mi-am descris cei mai buni prieteni si pe familie, am povestit cele mai frumoase amintiri din copilaria mea si am mai scris si cateva poezii frumoase. sper ca te-am ajutat!

| Razvanel99 a răspuns:

Salut! In jurnal scrii toate evenimentele care s-au intamplat de-alungul vietii,sau intr-un anumit timp.
Poti sa incepi asa: Buna/Salut,ma numesc...,sunt nascut/a pe data de x,actual am x ani,parintii mei se numesc x,am x prieteni,dintre care x este cel/cea mai bun prieten/a al/a mea/meu x locuiesc in x,invat la x
Dupa ce spui lucrurile de baza despre tine poti sa incepi sa scrii: Azi data de x anul xm-am trezit la ora x,am plecat la ora x la scoala,am luat nota x la scoala, am vorbit cu cel mai bun prieten, am ajuns acasa la ora x si m-am jucat x minute dupa aceea am scris
Trebuie sa completezi dupa placul inimii.Ce e mai sus este doar un exemplu.
Funda daca ti-a placut! :d

| DomnishoaraTPU a răspuns:

Simplu şi uşor!
1.Îţi cumperi sau îţi confecţionezi un jurnal (adică un caiet mic şi puţin colorat, puţin să nu iasă în evidenţă, cu pagini dictando sau chiar un caiet de completat, depinde de gusturi).
2. Începi să scrii, să desenezi, tot ce ţi se întâmplă zilnic, să scrii liste cu melodiile tale preferate, care sunt hainele tale preferate, care sunt prietenii tăi, colegii tăi, să le faci o caracterizare, care este băiatul care-ţi place, şcoala unde înveţi, cum te înţelegi cu părinţii, cum te înţelegi cu fraţii, surorile, alte rude, cum te înţelegi cu prietenii, ce te enervează şi ce te bucură, etc.
3. După aceea, îi găseşti o ascunzătoare, de exemplu, printre cărţi, după dulap, într-o cutie veche de pantofii care o acoperi cu alte cutii şi haine. Poţi să îi pui încuietoare, sau să scrii codificat.
A = 1
B = 2
C = 3...
Ai înţeles tu.
4. Poţi lipi poze, poţi desena, poţi să decupa, poţi arde cu o lumânare colţurile foilor, ca să aibă un aspect vintage, poţi colora, poţi scrie cu culori şi sclipici, poţi sublinia cu culori şi sclipici.
5.Fii creativă şi originală, dar nu-ţi încărca jurnalul şi fii tu!
Va fii o mare bucurie să vezi peste mulţi ani acest jurnal şi să-ţi aminteşti ce a mai fost în trecut.
Sper că te-am ajutat.
Cu bine!

| xPurrffecttx a răspuns:

Hellău.love struck

Eu îmi scriu în jurnal :
- Secretele happy.
- Ceea ce fac de zi cu zi happy.
- De cine îți place happy.
- Care a fost cea mai frumoasă zii din viața ta happy.
- Care a fost ce mai urâtă zi din viața ta happy.
- În jurnal poți scrie suferințele happy.
- Persoanele dragii happy.
- Și mai multe depinde cum vrei tu happy.

Baftă love struck. Pa kiss.

Fundă puppy dog eyespuppy dog eyes?

| Dimitrix a răspuns:

Poi scrie ce simti, gandesti (toate gandurile tale personale).

| Yvonne001 a răspuns:

Pai ai putea sa iti cumperi un jurnal cu cheita in care sa scrii in fiecare zi tot ce faci. Mai intai pui data si dupa inecpi cu Draga jurnalule... si povestesti tot ce ai facut in ziu respectiva. Apo poti sa desenezi ce ai scris. De ex:za spunem ca ti-ai facut o prietena noua pe nume Tayler. Ei....atunci i desenezi numele si il personalizez. E creativ si iti dezvolta imaginatia. In scurt timp jurnalul tau va fi ca un caiet de benzi desenate.

| DISTROID a răspuns:

Daca citesti Jurnalul unui pusti ai sa ai modelhttp://www.google.ro/......tp?/imgres

| xUnNimeniCelebru a răspuns:

Pai mai intai i-ati o agenda si decoreaz`o cu tot ce ai tu acasa:puf, strasuri etc.
Scrie cu pixuri colorate si scrie cat mai frumos.
In jurnal poti scrii secrete, ce ai facut in ziua respectiva etc.
Sper ca te-am ajutat love struck

| Dragos218 a răspuns:

Deci imi primul rand poti cumpara unul in al doilea rand poti confectiona unul dintr-un caiet.In el scrii cam ceai facut tu de exemplu de cine iti place ceai facut azi la scoala diferite idei nu conteaza acolo te eliberezi de ce ai vrea sa scapi

| Schoobydoo a răspuns:

Pai pot sa iti scrii secretele sau intamplarii placute din viata sau cele mai putin placute.happy

| deutzadea a răspuns:

Pai chesti cum o duci cu dragostea, ce faci in fiecare zi