anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare, TPU! Testam o masina de tatuat improvizata, si am incercat sa fac o linie, pe brat. Cam de 1 cm. As putea sa o scot, sa o ard cu tigara sau ceva de genul? Ma deranjeaza, e prosteasca.

9 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Trebuia inainte sa o faci sa te gandesti si cum se poate scoate fara urme.Cu tigara se va vedea si mai urat.Decat sa dai bani la un centru de tatuaje sa o scoata mai bine las-o asa.

| anonim_4396 explică (pentru darrio2007):

Nu imi pasa de cicatrice, am fost ars cu tigara pe piept, ca si cum ai stinge tigara in scrumiera. Nu e urata cicatricea, mai bine o cicatrice mica decat o mazgalitura pe corp.

| facepalmlol a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci,cine te opreste?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uitasem sa spun, nu e batuta adanc deloc linia. Cam 0, 5mm

| BSwwatch a răspuns:

0,5mm nu e mult pentru tine,pentru tegument si extactie este,n-ai cu ce,sunt povesti fazele acelea cu carnea de vita etc,pai cu tigarea cum? te automutilezi,pai ramin cicarici uret dupa ars-ura provocata, da-i pace si nu-ti fa mai mult rau, ala iese doar cu laser, la doctor si in functie de adancime este si sedinta, nu are cum sa ti-o scoata din prima!

| LucaTheodor a răspuns:

Buna!
Ca sa iti spun, trebuia sa te gandesti inainte sa testezi ca mai ales masina e improvizata poate sa se infecteze unde ai tatuat. Ar trebui sa mergi cel mai repede la un spital si poate iti fac ceva.

| miyhaiboss a răspuns:

Frate eu acum am 18 ani imi fac tatuaje de la 14 ani cu masini improvizate poti sa o scoti tot cu o masina dar sa fie prin balans adica profesionala cu bobine nu cu motoras si cu arc de pix daca doresti iti pot lasa id meu si poti sa vii la mine sa iti fac un tatuaj adevarat peste big grin ceaw

| Wlan a răspuns:

Esti cuminte frate, bine ca nu ti-ai facut in frunte o stea norocoasa. Ia smirghelu si dai sandale laughing

| alexrby2002 a răspuns:

Taie cu lama laughing