| coMpLeT a întrebat:

Salutare tutuor! Am si eu nevoie de un sfat la umratoarea problema: Am un server de cs impreuna cu inca 2 baieti. De cateva zile unul din ei mi-a spus ca nu stie daca va mai plati pentru host ca vrea sa plateasca pentru un alt server si va mai plati si aici doar cand are bani. Acum, celalalt baiat a inceput sa dea admine mai multor persoane pe motiv ca le cunoaste etc. Noi am stabilit sa dam admine doar celor care tin redirecte, platesc la host sau iau boosturi pentru server. I-am spus acest lucru dar el ori nu imi raspunde, ori ma ia cu superioritate adica imi zice ca am minte de copil, ca daca facea ca mine lumea actuala nu era pe server, ca daca nu imi convine ceva sa plec. Eu acum nu stiu ce sa fac, sa continui sau nu? Eu ma gandesc serios sa renunt ca se pare ca orice zic eu nu sunt luat in seama. Toti 3 suntem owneri dar fiecare face ce vrea, nu discuta cu mine si cand eu le zic ceva ei fac tot ca ei. Voi cum ziceti sa procedez?

ps: Daca am gresit categoria, va rog sa ma scuzati.

8 răspunsuri:
| coMpLeT explică:

Pai eu am fost cu ideea dar plata a fost efectuata de pe id-ul celui care se ia de mine si cei de la host cred ca accepta ordine doar de pe acel id. Si sa fiu mai impunator, cum? Eu zic dar zic degeaba ca el cica daca nu imi convine "pa". Isi bate joc de mine.

Ip-ul este: 188.241.154.134:28015

| Un1kuL a răspuns:

Pai in primul rand cine a venit cu ideea de a crea serverul? daca a fost ideea ta ai putea sa inchizi serverul.contactezi firma de hosting si inchizi serverul.da parearea mea e sa nu te lasi.incearca sa fii mai impunator. spune-ti punctul de vedere! si da-mi si mie ip serverului daca vreibig grin.nick-ul meu la cs este insAnEz0r> # BulLe^T [;]

| razvan4454 a răspuns (pentru Un1kuL):

Conecteazate pe serverul meu vreau sal populez a si daca mai ai prieteni dal si lor Ip:192.168.1.2:27015

| razvan4454 a răspuns (pentru razvan4454):

Am o intrebare daca inchid pc mi se inchide serverul CS?

| razvan4454 a răspuns (pentru razvan4454):

DAca inchid pc se inchide si serverul CS?

| razvan4454 a răspuns:

Daca inchid calculatorul se inchide si serverul de Countert Strike?

| Un1kuL a răspuns (pentru razvan4454):

Da.daca vrei sa ai tot timpul sv de cs deskis ai putea sa iti iei o unitate pe care sa o tii deschisa non-stop, sa sa tii pc tau deskis non-stop

| coMpLeT explică (pentru razvan4454):

Daca serverul e facut pe calculatorul tau atunci da, cand se inchide calculatorul se inchide si serverul.