anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare tuturorbig grin.Sunt cu un baiat de 5 saptamani. El are 19 ani, eu 15big grin. El tot timpul imi spune ca ma iubeste mult, sa nu renunt niciodata la el ca fara mine moare etc. Vrea sa ma prezinte prezinte verisoarei lui deoarece s-a certat urat cu parintii din cauza mea. Spune ca s-a angajat ca sa NE fie noua mai bine si mai tot timpul vorbeste ca vrea sa e casatoreasca cu mine.
Faza e ca de fiecare data cand ne intalnim facem dragoste(el a fost primul baiat cu care am facut...stiti voi.). Adevarul e ca si eu mi-o doresc, dar cineva mi-a spus ca poate el nu ma iubeste cu adevarat si incearca sa se bage pe sub pielea mea doar pentru sex(fiind si mai mare ca mine). Nu stiu ce sa mai cred.

Voi ce parere aveti? Multumesc anticipatbig grin!

Răspuns Câştigător
| Aliyaa a răspuns:

Nu mai crede tot ce zice lumea ca stii cum se zice gura lumii numai pamntul o astupa(moartea) u ghideaza te dupa ceea ce ti spune inima insa inante de a face ceva consulta te si cu mintea fa totul cu cap! momentan nu iti poti da seama daca te iubeste sau nu asteapta sa vezi cum decurge relatia.Insa eu cred ca chiar tine la tine, un baiat care vrea o relatie serioasa cu o fata o prezinta parintilor/rudelor asta e o bila alba pentru el.Mult succes in dragoste!

12 răspunsuri:
| cornel a răspuns:

Deci.nu mai crede tu ce zice lumeaoh go on

ce naiba. daca asa a zis ai si tu putina incredere in elhappy

poate baiatu chiar te iubeschappy

| BruneTTe a răspuns:

Te iubeste si totusi e si ceva ciudat in comportamentul lui thinking

| oz a răspuns:

90% te pacaleste.

| Mar a răspuns:

Te grabesti sa iti incepi vaita sexuala si nu e bine.organismul nu e pregatit.gandestete el e major si tu miniora.mai ales ca acum toate fetele (cam toate)cad in palsa lor.nu fa asta.oh go on

| katala a răspuns:

Desi e cam devreme la 15 ani... daca tot ai facut-o asta e! Ca sa te lamuresti cu privire la intentiile lui, spune-i ca ramaneti impreuna dar fara sa faceti sex. Gasesti tu un motiv. Eu cred totusi ca nu sexul este principalul lui motiv. Din moment ce a ajuns unde vroia ce motiv ar mai avea in continuare? La 19 ani numai sa nu vrei nu gasesti cu cine! Cred ca tine la tine dar e mai bine sa te convingi singura.

| ionutk9 a răspuns:

Pai deja o faceti asa ca nu vad de ce sa te sperii nu e ca si cum ai fii virgina sa zici vai daca ma minte doar pentru sex? problema asta trebuia pusa mai demult acum nu ca nu ar conta daca te iubeste sau nu dar daca dilema se opreste doar la sex cam tarziuwinking

| mihaelutzamy a răspuns:

Woooow, nu stiu ce sa cred. Da asa sunt si eu cu un baiat. El are 19 si eu 15 ani. Tot asa imi zice ca ma iubeste si ca fara mine moare, dar nu mi-a cerut niciodata sa fac sex cu el. Cred ca baiatul totusi te iubeste!

| Bi.Dam a răspuns:

Hmm...nu esti cam mica pentru inceperea vietii sexuale? De fapt in ziua de azi oriiiice e posibil. Poate sa te iubeasca, sau poate sa te foloseasca numai pentru a se culca cu tine. Dupa parerea mea, cred ca tu iti dai seama cel mai bine daca te iubeste sau nu.Noi nu avm de unde sa stiu.De exemplu, mie mi se pare ca te foloseste, insa poate si altfel.Nu'l cunoscthinking Eu spun sa ai grija.totusi ai 15 ani si el 19.Era o diferenta mica (sa spunem) daca el avea 24 si tu 20, insa esti inca un copil happy (si eu am aceeasi varsta ca tine)

| lolam a răspuns:

Eu cred ca nu te minte dar poate se casatoreste cu tine peste 10 ani

| Bianca_3140 a răspuns:

Eu zic ca te iubeste, ai grija ca intotdeauna aparentele inseala, mai lasa sa treaca timpul si vei vedea cum va evolua relatia si atunci iti dai seama mai bine ce vrea de fapt de la tine. dupa 5 saptamani nu prea iti poti da seama...acuma este mierea de la inceputul relatiei nu fi foarte credula ca te poate fraierii usor sau poate ca isi doreste sa fie cu tine toata viata. timpul le rezolva pe toate.

| denisaioana a răspuns:

Buna! parerea mea e ca te.ai grabit putin cu inceperea vietii sexuale, trebuia s mai astepti putin.sa vezi cum se comporta cu tine, acum probabil te gandesti ca el sta cu tine doar pentru sex.amenintarile cu sinuciderea sunt doar niste minciuni, parerea mea, multi spun asa si pana l urma ei sunt cei care rup relatia. pup

| BotHicUtz a răspuns:

Eu zic sa nu faci pasu` sa te casatoresti cu el, deoarece esti preamica pentru asta! Ai o scoala de terminat, si sa te bucuri de viata singura.Scuze,da` nu cred ca esti in stare la 15 ani sa il intreti! Iar cu acel "cineva". nu te mai lua dupa toti si toate.ca pana la urma tu te pupi cu el.nu acel "cineva"! Si tu singura ar trebui sa-ti dai seama daca te iubeste sau nu!