anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutare.
Vreau sa trag o bauta singura. Nu le am deloc cu bautura, nu m-am imbatat niciodata, doar de doua ori m-am ametit cand a fost revelionul, cu niste sampanie si intr-altul, cu vin. Vreau sa beau o sticla intreaga de Jack Daniels 5ml sau 1L, vad eu. Am 19 ani. E posibil sa intru in coma alcoolica? Dar o beau incet.
Vreau sa-mi raspunda doar aia profesionali in bautura, sau care au baut din prima mult si n-au patit nimichee hee restul, abtineti-va ca pot citi si eu pe internet, pentru. ca nu toate teoriile sunt adevarate.

8 răspunsuri:
| IMC90 a răspuns:

Una de 1l ma rapune si pe mine laughing N-ai nicio sansa s-o termini rolling on the floor

| IMC90 a răspuns:

Incep si eu cu teoria mea :

La inceput, ai nevoie de o cantitate mult mai mica de alcool ca sa te imbeti, deci ai numai avantaje

- cost redus
- mahmureala redusa
- euforie crescuta

Pe masura ce progresezi, organismul se obisnuieste cu cantitatea de alcool pe care o primea si dezvolta rezistenta (asa incat e nevoie de o cantitae si mai mare de alcool pentru obtinerea unei betii ''ca pe vremuri''). Oricum, lucru asta se intampla in decursul mai multor ani de zile. Aici intervine pericolul comei alcoolice, marind foarte mult cantitatea pentru obtinerea aceleasi euforii risti sa depasesti limita maxima admisa de organismul tau =)) (mai pe romaneste iti iei blackout).

Acum, exista n moduri de a te imbata, depinde ce fel de betie vrei sa obtii (de lunga durata, de scurta durata, cu euforie mare, cu sedare s.a.md) In principiu preparatele pe baza de alcool rafinat industrial (vodka, whisky, Gin, etc) au tendinta sa te imbete dandu-ti o puternica euforie.
Preparatele naturale, facute in casa : vin, tuica, palinca ''ti-o dau'' la sentiment, devii horny si te gandesti la persoana iubita =))
Berea e sinergica cu absolut orice, ideala sa stingi taria sau sa o combini cu vin. Poti sa te imbeti si numai din bere (contrar opiniei publice). Cred ca la tine 2 beri sunt extra suficiente sa te bage in stare de betie dar fara sa-ti fie doarte rau dupa aia (maxim 3).
La prima betie oricum borasti, mai ales daca depasesti masura.
Tine minte ca nu esti suficient de beata decat atunci cand nu te mai poti tine de podea =))
Daca bei pe stomacul gol, te imbeti mai repede si mai tare.

Acum, o sa-ti dau o lista cu bauturi de care e bine sa te feresti ca si incepatoare:

- lichior
- irish cream
- cherry (angelli)
- bianco (angeli)
- sampanie
- vodka + suc de portocale (mai bine o bei seaca, macar asa iti dai seama cand sa te opresti)
- alte bauturi dulci
- absinth (cu asta nu-i de joaca)

Zaharul, de regula cam ia din taria bauturilor alcoolice si nu iti dai seama cat bei (asa ca te duci repede peste masura)

Betia este ca si sexul, are un ''punct maxim'' pe care trebuie sa stii sa-l mentii. Sub el nu esti suficient de euforica, peste el cazi =)) La inceput trebuie sa lucrezi sa-l gasesti (asta depinde numai de tine)

Cateva ideei de combinatii care la mine merg de ''n'' ani de zile, si de care sunt foarte multumit :

- bere + whisky/vodka
- bere + vin
- vin rosu + vin alb

Incearca sa eviti sa amesteci :

- vin cu vodka/whisky/gin, etc
- tuica/palinca cu vodka/whisky/gin, etc
- absinth(e) cu orice
- alcool (de orice fel) cu medicamente (aici e o intreaga poveste, poti sa si mori de la unele combinatii)

Succes!
https://www.youtube.com/watch?v=S3ELSnWybX8

| LifeEndsWithADream a răspuns:

O, chiar nu ai nevoie sa bei o sticla intreaga laughing In principiu se bea sau sec cu gheata, sau in coctailuri, amestecat cu alte feluri de alcool. Daca vrei sa te imbeti, ideea e sa bei repede. Poti sa incerci paharele de shot-uri. Dupa cateva, vreo 4 sa zicem (cu putina pauza intre ele) opreste-te si asteapta sa isi faca efectul. Daca dupa 15 min simti ca nu e destul, poti sa continui, dar nu exagera. Nu cred ca vrei neaparat sa stai ore intregi in baie, vomitand + ametit + dureri de cap.laughing si nu cred ca ar fi bine sa faci asta singura. ai putea sa chemi 1-2 prieteni la tine acasa, daca ai posibilitatea, si restul va urma de la sine, nu trebuie sa iti faci planuri. Si inca un lucru, pentru viitor: nu amesteca intr-o singura ocazie foarte multe feluri de bautura. Si incearca sa eviti combinatia vin + bere laughing

| IMC90 a răspuns (pentru LifeEndsWithADream):

Nu de vin + bere ma sperii eu, ci de altele rolling on the floor
De exemplu, Vodka + Vin (o betia groaznica care mai tine si foarte mult), de regula betiile din vin tin mult de totwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Profesionisti

| georgegeorge90 a răspuns:

Bea cat poti. Si eu era asa inainte. Prima betie strong mi s-a intamplat pe vremea cand avem 14 ani si nu am murit laughing) de atunci am inceput sa beau cam mult. Si mult insemnand ca beau tarie in fiecare zi. Totusi iti sugerez sa incepi cu niste bere... Daca o dai direct in jack crede-ma o sa-ti fie rau, totusi, este o batura buna dar te ia repede de cap

| georgegeorge90 a răspuns:

Bea cat poti. Si eu eram asa inainte. Prima betie strong mi s-a intamplat pe vremea cand avem 14 ani si nu am murit laughing) de atunci am inceput sa beau cam mult. Si mult insemnand ca beau tarie in fiecare zi. Totusi iti sugerez sa incepi cu niste bere... Daca o dai direct in jack crede-ma o sa-ti fie rau, totusi, este o batura buna dar te ia repede de cap