| Lina1993 a întrebat:

weekendul viitor este ziua mamei si ne-a propus sa ne scoata pe toti 4 (membri familiei) la un restaurant cu specific chinezesc. Pentru ca de obicei nu obisnuim sa mancam la chinezesc iar cand o faceam (rar) eram invitata si comanda/platea altcineva mancarea, nu prea mai stiu ce anume poate fi considerat ieftin si gustos. Stiu ca cel mai bine iesi intr-un grup, comandandu-ti mai multe feluri de mancare din care isi pune toata lumea in farfurie. Mi-ati putea face un " meniu" decent ca si pret, pentru toata familia? multumesc!

Răspuns Câştigător
| Aasdfghj a răspuns:

Si eu recomand Wu-Xing. Incearca meniurile la 14 lei cu orez normal sau picant si carne de vita sau orezul cu pui picant la 12 lei.

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E asa greu sa citesti in meniu cand ajungi la restaurant sau astepti sa iti enumere cineva.meniurile tuturor restaurantelor chinezesti?
Ma jur ca unii din voi nu sunteti in stare nici sa mancati singuri

| Lina1993 explică (pentru suntserios):

Am cerut recomandari la mancaruri, am vrut sa vad ce v-a placut voua si vi s-a parut bun. Sa stiu in functie de opinia voastra, ce vi se pare delicios si ok ca si pret. Ca daca intreb ospatarul, de cele mai multe ori mi se va recomanda ceva cat mai fancy.

| Lina1993 explică (pentru suntserios):

DE obicei cand incerc ceva relativ nou, imi place sa merg pe recomandari. Exact atunci cand te duci intr-o tara straina si nu mergi sa mananci chiar de capu' tau, afli tot felul de hinturi si ponturi ca sa mananci mai bine si mai inteligent decat sa arunc o gramada de bani pe ceva care nu m-ar satura

| relian a răspuns:

Chow Mein sau Fried Rice si linga alegi stiu si eu una sau doua din astea : String Bean Chicken Breast, Kung Pao Chicken (asta-i favoritu meu), Black Pepper Chiken, Broccoli Beef, Shanghai Angus Steak, sau ceva cu ciuperci sau shrimp daca iti plac.Toate is bune ce am enumerat, is gustose rau, eu as minca intruna din astea.

| Marian112p a răspuns:

Nu vreau sa fac reclama. Dar wu xing e bun ca restaurant chinezesc. Stiu asta ca livrez mancarea lor. Si chiar merita incercat

| Lina1993 explică (pentru Marian112p):

Locuiesc in Iasi. Vad pe site-ul lor ca au restaurante numai in Bucuresti.