Pai mi-as dori mult sa te ajut dar nu pot pentru ca si eu sunt in aceeasi situatie ca tine. Eu am o colega in clasa care imi place foarte mult si cred ca si ea ma place in fine ne mai tinem de mana uneori dar pana acum nu am avut curajul sa o sarut.Preteni ma incurajeaza ma imping de la spate dar eu nu am tupeu pur si simplu. Oricum nu cred ca ma poti ajuta pentru ca suntem aproximativ in aceeasi situatie.Deci iti urez succes.
Mhhh pai nu stiu incearca sa o prinzi odata singura si sa stai de vb cu ea sa-i zici ce ai de zis si poate intelege saufai un cadou frumos nu stiu o bratara cercei inel(asaa mai eftine )sauuinvito la mec sau in parca sau altundeva sa vezi daca accepta sau fac gesturi frumoase
Intre-abo cu tupe, daca nu risti, nu castigi
si mai ai 3 variante
1: astepti pana iti zice ea(la 20 de ani)
2: o intrebi, sau te duci la ea acasa cu o ciocolata si ii zici : "vii cu mine in oras?" si daca raspunde maica-sa e si mai bine o sa faca: "[numele ei] vino ca te cheama un baiat
3: vrea sa profite cu ceva de tine (nu te place, si incearca sa afle ceva despre un baiat prin intermediul tau, sau sa se dea mare, sau...)
Pai, nu te-ai gandit ca o prea sufoci? Crede-ma, spun din punctul de vedere al unei fete, pe mine ma enerveaza cand face asa un baiat.Incearca o perioada sa nu o mai bagi in seama, sa fii indiferent cu ea.Sunt mai mult ca sigura ca o s-o enerveze, mai ales daca te place. Spun din propia experienta.