Buna gandire.Ai putea sa te duci la diferite cursuri,de dezvoltare personala,de IT,de engleza,de dictie, marketing, dans, design, etc.Asa iti poti da seama si de ceea ce iti place si vrei sa faci in viitor.Du-te si fa-ti abonament la o piscina acoperita unde sa poti inota.Un coleg se pricepe la it, s-a dus timp de 3 luni la un fel de cursuri gratuite iar acum are un job destul de bine platit.Eu fac voluntariat in putinul meu timp liber, ma duc la diferite evenimente si e destul de distractiv. Daca stai in Bucuresti sigur ai auzit de targul de Craciun de aici.Eu cu ceilalti voluntari am fost baza pe acolo, i-am ajutat pe vanzatori sa isi instaleze tarabele, sa decoreze, am invatat copiii sa patineze, etc.La finalul lunilor de voluntariat, adica in iunie, drept rasplata pentru munca depusa primim o saptamana la mare in Romania sau in Grecia.E destul de dragut, iar diploma de voluntariat te ajuta pe la unele facultati. Poti citi carti din literatura universala, sigur o sa-ti folosesca.In cercurile de oameni cultivati din lume nu se vorbeste despre Mara si Ion. Daca esti bun la rime poti incerca sa scrii niste poezii si sa le publici in revista liceului macar, sunt sigur ca profesoul care se ocupa o sa fie incantat de propunerea ta, de noi se tot roaga sa publicam de cateva luni si nimeni nu publica nimic.Nu suntem talentati.Te poti inscrie la ceva cerc de lectura, de film, etc la tine in liceu.Este o modalitate buna de a cunoaste multi oameni si a iti ocupa timpul.As vrea sa am timpul tau si sa ma ocup de toate astea.Eram in grupul de majorete a liceului cand eram si eu mai libera, a trebuit sa ma las. Bucura-te de timpul tau si foloseste-l in favoarea ta, nu te mai intalnesti cu el. Poate ti se par oarecum stupide ideile de mai sus, dar schimbarea incepe atunci cand tu te hotarasti sa o faci.Trebuie sa incerci tot ca sa afli ce iti place,pe ce sa te axezi.E varsta in care trebuie sa experimentezi. Poate o sa se rada de tine pentru ca scrii poezii, sunt multi idioti in lume.Dar intotdeauna cei care raman in istorie sunt cei diferiti. Daca Ion Creanga nu era impins de la spate nu mai scia nimic, ramanea un taran anonim, nu clasicul literaturii romane pe care il injura azi toti elevii de liceuBafta, sa iti alegi ceva frumos:*
Multumesc mult...fac si eu voluntariat la un centru (Tulcea) ajut copii la teme, masa si ma joc cu ei.Chiar imi place.Dar faza e ca centrul e deschis pana la ora 17 si merg doar de 2-3 ori pe saptamana iar in fiecare zi dupa ora 17 nu prea am ce face.Multumesc inca odata.
Incearca sa dai meditatii astora mici, mai faci si baniNu stiu daca gasesti clienti, dar nu strica sa incerci.Cu placere
Felicitari pentru alternativa!
Scrie poezii si alatura-te unui astfel de club, sau intr-un club de lectura, muzica, sport, teatru.
Ai putea sa te duci si la sala sau la un sport chiar daca sa zicem ca fizic n-ai nevoie, dar pe langa faptul ca mereu ne punem imbunatati aspectul, e bun si pentru sanatate.
Ai putea sa te pui sa inveti o limba straina cautata gen engleza sau germana.
Poti sa stai pe diferite forumuri unde poti cauta sau chiar face tu subiecte interesante.
Un forum pe care-l recomand este Resursele.com
Detalii:
Nume: Resursele.com
Fondator: Oprea și Cătălin
Categorie: Forum(Articole, Noutăți, Tutoriale)
Nr. total mesaje: 528
Nr. total membri: 376
Data înfinţării: Acest forum a fost înființat pe data de 13.12. 2016, și va fi deschis mult timp pentru a vă oferii o multitudine de informații.
Descriere: Forumul Resursele.com a fost deschis pentru a oferii vizitatorilor și membrilor săi o multitudine de informații din orice domeniu, dar și tutoriale și rezolvări ale problemelor dumneavoastră. Sperăm ca, încetul cu încetul, sa ne ridicăm, și să avem în acest loc o multitudine de articole care te vor ajuta când vei avea nevoie.
Site: https://resursele.com
*Fiind la început, vom avea nevoie de ajutorul tău pentru a posta câteva articole despre orice dorești în limita bunului simț. Munca ta va fi răsplătită!
*P.S.: Suntem în căutare de Moderatori, Designeri și membrii pentru funcția de Suport ce se vor ocupa cu rezolvarea problemelor anumitor utilizatori.
Du-te la diferite sporturi, dansuri, fa petreceri.iesi cu prietenii pe afara!