| asdasdqweqweqwrrqe a întrebat:

Salutari! Am si eu o problema cu windowsu asta sa fiu al naibii si nu stiu ce are. Deci din iunie-iulie (adica de vara trecuta) imi tot apar blue-screenuri frecvente. Pana acum am patit cand inchideam jocuri. Bun. Am zis ca e de la unele jocuri. Le-am dezinstalat. Am jucat altele; din nou aceeasi problema. Le-am dat jos si pe alea. Peste ceva vreme a inceput sa imi dea si cand sunt in windows(adica nu in jocuri). Dupa aceea am zis ca driver-ul de placa video e defect, asa ca l-am dezinstalat si i-am facut un clean install. Tot aceeasi poveste. Am zis ca driverul de chipset de la placa de baza sigur e problema. L-am reinstalat si pe ala. La fel. Am miscat ramii in unitate, ca am zis ca nu face poate contact. Inca tot am blue-screenuri. Sunt disperat! Nu stiu ce poate avea PC-ul meu. Virusi in NICIUN caz. Am avut bitdefender internet security 2010 cu licenta cumparata si acum am kaspersky PURE 2011 (scump ca naiba).
Primesc blue screenuri cu mesajele:
PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA
sau cu
DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
sau cu
win32k.sys
sau cu:
cdd. dll
si azi am avut altul mult mai ciudat, cu:
MEMORY_MANAGEMENT

Cateodata am si fara un motiv anume(adica un proces cum am specificat mai sus) si tot nu stiu ce are.
PC-ul meu are urmatoarele:

PROCESOR: Intel Core2Duo E7400 2.8ghz
PLACA VIDEO: Palit nVidia 9400GT Super+ 1gb VRAM DDR2
HDD: 320gb S-ATA
RAM: A-Data 4GB DDR2 pe frecventa de 800
PLACA DE BAZA: Gigabyte Easy Energy Saver P31 - ES3G
Plus ca am 4 coolere in PC. Unul de la sursa, unul de la procesor, unul de la placa video si unul in plus, deci cu incalzirea nu am probleme. L-am si curatat de praf si dupa o zi iar da screenuri.
VA rog frumos ajutati-ma SUNT DISPERAT! Nu stiu ce sa ii mai fac. Daca e sa reinstalez Windows-ul, o voi face, dar vreau sa stiu exact de la ce am problemele astea, sa nu trebuiasca dupa aceea sa bag la loc toate programele de windows si inca sa am aceeasi problema. Multumesc si astept raspunsuri din partea voastra!

Răspuns Câştigător
| persef a răspuns:

Primul lucru pe care poti sa il incerci e sa instalezi win, la win 7 nu-i asa de greu ca iti instaleaza el majoritatea driverelor te costa maxim 2 ore, pentru ca jocurile si anumite programe schimba unele fisiere din win care iti pot da erori, daca iti apare in continuare poa fi placa video sau placa de baza. incearca cu win orice sistem are nevoie de o instalare proaspata la o anumita perioada.

3 răspunsuri:
neluL
| neluL a răspuns:

BSOD ecran albastru Descarca programul si vezi ce spune!
http://forum.softpedia.com/index.php?act=attach&type=post&id=842712

| CM7YRE a răspuns:

Eu cred ca e de la placa de baza, am mai intalnit situatii de genul si era crapata placa de baza (crapatura nu se vede, nu se simte, dar primesti mereu crash-uri de la sistermul de operare)

| asdasdqweqweqwrrqe explică:

Da frate, mersi, era din cauza versiunei piratate a windows 7... acum mi-am luat licenta de xp ca am zis ca merge mai bine ca win7 si nu mai am absolut nimic! Mersi xD