anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari, de mult timp, chiar de cand eram prin clasele primare, am inceput sa scriu cu un alfabet ciudat, pe care nu-l inteleg nici eu. In prezent scriu mai repede decat scriu romana. Nimeni nu intelege, din cunoscutii mei. La inceput am scris cateva randuri iar acum scriu pagini intregi, fara sa aiba cel mai mic sens in mintea mea de ce scriu alea sau ce reprezinta ele. Insa simt ca ma linisteste si de asemenea simt ca are o semnificatie. Insa nu pot sa-mi dau seama ce. Nu stiu ce s-a intamplat, dar chestia asta ma sperie uneori, pentru ca pur si simplu cand am timp liber umplu pagini de A4, fara sa-mi dau seama, fara sa-mi pese ce mai este prin jurul meu, imi capteaza toata atentia.

Imi poate spune cineva daca a mai intalnit chestii de genul asta, sau daca stie cineva ce poate fi asta? Va multumesc anticipat!

4 răspunsuri:
| AndyIQ a răspuns:

Probabil o obsesie, iar scrisul poate fi modificat.happy
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scaneaza o foaie si trimite-mi imaginea pe cucarachaalien@yahoo.com.

| thealchemist a răspuns:

Da, am mai intilnit in povestile despre doamna Blavatsky.

| harciog a răspuns:

Ei,du-te de te hipnotizeaza pentru ca faci parte dintr-o specie de extraterestri sau primesti informatii din subconstient despre o alta viata.Totusi nu am inteles, nu se inteleg literele sau ceea ce scrii in general ca fiind un non sens?