anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salutari! O intrebare simpla pentru toata lumea : Voi ce faceti in timpul liber? Eu prefer sa ies afara cu prietenii sau sa ma joc pe calculator.

11 răspunsuri:
| Kitty a răspuns:

Sa ma plimb prin oras, la cumparaturi, acasa cu familia, citind o carte, pe net, ascultand muzica...

| AvalohAlyn a răspuns:

Ascult foarte multa muzica, stau pe calculator sau ma plimb prin oras cu mijloacele de transport in comun(pasiunea mea).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As vrea sa stau toata ziua afara, cu prietenii, dar nu se poate asa ca mai intru prin casa, stau la calculator, cant, dansez, mai citesc ceva, joc remi sau sah.

| Instinkt a răspuns:

Sa cant, sa scriu versuri sa tin concerte...

| Bacemi a răspuns:

In timpul liber prefer sa ies in oras cu prietenii. Din pacate in ultimul timp nu prea am reusit sa fac asta. Cand nu pot iesi intru pe internet sau citesc o carte.

| Andreea_8014 a răspuns:

Pai.ies afara cu prietenii, desenez,. etc.oh go on
laughing

| OnWeed a răspuns:

Sa ies pe afara cu prietenii, sa ma plimb prin oras, sa merg la un film, sa pierd timpul pe net ascultand muzica, sa desenez etc.

| evoke a răspuns:

Pai...ies prin oras, ies pe afara cu prietenele, stau pe mess, ascult muzicaabig grin

| adi4ever a răspuns:

Ma uit pe tavan...laughing

| frumusika_1762 a răspuns:

Eu prefer sa imi petrec timpul liber:
-jucandu-ma pe calculator(pe net);
-iesind afara cu prietenele(mai ales ca este zapada);
-vorbind pe messenger;
. si multe altele
. sunt foarte multe

| MatZa_9035 a răspuns:

Toata lumea face cam acelasi lucru laughing acasa, pe mess, muzica, plimbari, mall-uri, prieteni. o carte ceva mai des laughing oricum.ne ocupam timpul liber cu ce putem fiecare