| shumaher30 a întrebat:

Salutari tuturor. Am si eu o intrebare: Pentru a calatori (a aduce) o carabina cu aer comprimat in Romania din strainatate - (avand permis acolo de detinere si utilizare, inregistrat la Politia locala din orasul respectiv);"vorbind in Europa"; ce anume mi-ar trebui sau mai bine zis daca va trebui si in Romania sa imi fac din nou alt permis pentru a folosi-o - (pentru tragere de tir in camp, nicidecum nu in interés de autoaparare). Si asta pe perioada vacantei de exemplu 3 saptamani - 1 luna aproximativ, o data la 2 ani cand merg si eu acasa dupa care iar ma intorc cu arma in tara respectiva. Repet : - (eu am permis si detin 2 arme, "o carabina si un pistol", permis in care aici pot avea pana la 6 arme inregistrate pe acelasi permis, fara nici un alt deranj sau examen etc., decat ca trebuie sa duc arma la Politie sa ii faca vreo 2 poze si sa imi treaca seria in permis, atata tot. Doar o inregistreaza de cate ori e sa-mi cumpara vreuna). Asa functioneaza aici. Si m-ar interesa si in Romania ce s-ar intampla daca as duce-o intr-o vacanta cu mine. Ptr. mine acesta e ca si un sport, pe care il practic cu placere in timpul liber. Un se trateaza de vanatoare si nici de autoaparare, nici decum. Doar atat, divertisment! Salutarile mele, si astept raspunsul vostru!

2 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Cauta aici ce anume te intereseaza:http://www.politiaromana.ro/compartimentul_arme.htm

| shumaher30 explică:

Cred ca e destul de detaliata intrenarea mea, zic eu!