| catalinrazvan a întrebat:

SALUTT@@@ am si eu o mica intraBARe CARE IMI SPUNE MODUL DE PREPARARE LA cereale cu lapte si la biscuiti cu lapte @@@

3 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Le pui in lapte si le mananci.Parca ai fi la MasterChef.

| stlucian a răspuns:

Pretentios:

Cereale cu lapte

Ingrediente: un bol de cereale de grau, orez sau ovaz, o cana de lapte rece sau caldut, felii de banane.

Mod de preparare: intr-un bol se amesteca cerealele cu laptele, iar optional se pot adauga felii de banane. Servite cu lapte caldut cerealele se vor mentine crocante!

Daca vrei sa te rasfeti, poti incerca o combinatie savuroasa, pentru care ai nevoie de urmatoarele ingrediente:

- jumatate de conserva de compot de piersici;
- jumatate de pahar branza dulce sau un iaurt;
- jumatate de pahar de cereale, nuci, stafide.

Mod de preparare: Se pun piersici in sirop intr-un pahar, se acopera cu un strat de branza sau iaurt si apoi cu un strat de cereale, amestecate cu nuci si stafide.

Ce parere ai, nu-i asa ca suna mai mult decat imbietor? Sunt in asentimentul tau, asa incat nu-mi mai ramane decat sa-ti urez pofta buna!

Mai putin pretentios:

Reteta:
1. Cereale cu lapte

Ingrediente: un bol de cereale de grau, orez sau ovaz, o cana de lapte rece sau caldut, felii de banane.

Mod de preparare: intr-un bol se amesteca cerealele cu laptele, iar optional se pot adauga felii de banane. Servite cu lapte caldut cerealele se vor mentine crocante!

Cu biscuitii ai grija ca se imoaie repede!

| Allesya1097 a răspuns:

Cereale cu lapte :
Se fierbe laptele. Daca este lapte fiert doar se incalzeste.
Intr-un castronel punem cerealele. Apoi peste ele punem laptele si amestecam.
biscuiti cu lapte:
Se amesteca untul topit cu laptele caldut si se adauga zaharul. Apoi se adauga incet faina, in timp ce robotul merge evident. Se obtine aluatul care nu trebuie ametit prea mult pentru ca e destul de lipicios. Se pune la frigider 3-4 ore sau o noapte intreaga. Se intinde aluatul, foaie de 3-4 mm si se taie formele. Se coc 10 minute la 200 grade, cu asta jonglati voi in functie de cuptor, imediat par moi, dar apoi se intaresc deci nu trebuie lasati sa se coloreze. Daca vreti ii colorati de exemplu cu verde, colorant alimentar sau sirop de menta si faceti braduti.