Părerea mea este că aşa simţi tu că merită să trăieşti şi la fel aşa vrei să te accepte ceilalţi. Pentru asta însă este nevoie de un anumit efort pentru a fi primită în grup. Nu eşti emo, eşti doar specială. Iubeşti viaţa şi îţi doreşti să fii înţeleasă. Încearcă să îţi exteriorizezi sentimentele şi arată cum eşti tu de fapt. Sper că te-am ajutat. Kisses'! :*
In mare, ai dreptate dar nu am zis ca TOTI ma critica. am cativa prieteni si pritetene care nu ma critica:]
Nu am spus nicăieri că te-ar critica cineva :*. Am spus că trebuie să îţi arăţi cât de mult poţi cum eşti tu de fapt. :*
Ce raspunsuri. Cica "mie mi se pare ca da ". Emo inseamna, cum ai zis si tu, cineva care se taie, care nu e niciodata fericit, care ar sta o viata intreaga suparat, taiandu-si venele in baie. Nu, nu esti emo. E adevarat ca se pot crea confuzii pentru ca unii nu stiu foarte bine ce inseamna cu adevarat emo. Si cand aud ca asculti genul ala de muzica, sau ca iti place stilul emo, ar putea sa spuna ca intr-adevar, esti emo. Dar nu le mai lua in considerare parerile. Conteaza doar cum te simti tu. . In timp vei gasi pe cineva care iti impartaseste parerile si gusturile, si nu o sa te mai simti "altfel". Just hold on forever. ♥
Auzi,mai mosule... daca nu ai venit cu ceva folositor, abtine-te.
'kay?
tie in niciun caz nu.
si NUUUUUUUUUUUUUUUUUU! nu sunt emoo! pe voi v-am intrebat daca ma considerati nu am stil emo. si din cate raspunsuri am primit am tras concluzia ca: i have my own style :]
Eu cred tot ca da. Daca esti o persoana sensibila in realitate, dar vrei sa arati bine, eu iti sugerez sincer sa renunti la acest look, pentru ca nu e bine. Daca vei arata asa vei crede ca esti super tare si nu vei mai asculta de Dumnezeu, parinti, vei face lucruri rele (nici nu voi mai mentiona) si vei fi ocolita si desconsiderata. Vei fi tu ceea ce crezi despre oameni. Poti arata bine si fara sa fii emo, sau fara sa fii o obsedata de vorbarie, cu bucurie mereu si sa pari o persoana proasta. Asculta-ma, caci nu spun prostii. Este important sa faci asta, pentru ca, daca nu o faci, vei deveni ceea ce am mentionat eu, chiar daca acum zici ca nu vei face asa. Daca esti o persoana inchisa si izolata, sa stii ca nu e bine. Eu sunt asa si nu imi place deloc. Dar nu ma pot schimba. Doar ca nu mai trebuie sa arati asa, sau sa asculti melodii de genul rock. Mai bine sa ma crezi o persoana plictisitoare, decat sa regreti atunci cand toata lumea te va evita, si, chiar daca te schimbi, ei nu te vor considera mai buna.
Uff. nu ma prea intereseaza de ce zic altii. nu cred ca sunt cool. nu vreau sa fiu cool sa ma simt bine. nu nu sunt DEPRESIVA sa ma tai. cred in dumnezeu nu sunt satanista [am mai pus o intrebare despre ceva de genul asa ca nu mai mentionez] imi iubesc parintii extrem de mult[sunt asasata dar cand eram mica nu am avut ocazia sa ma apropii de ei cat sa ma inteleaga. au lucrat amandoi pana la 12-10 noaptea si nu prea apucam sa ii vad. stateam cu bunica si ea a murit. ] deci mda muzica rock imi place ca si dubstep-ul. ma enerveaza dooar "cocalarii "aia nu stiu ce sa le fac. nu ma marginalizeaza nimeni. si sunt persoane care pretind ca ma inteleg dar nu e asa. si nu nu te consider o persoana plictisitoare moamaa cat am scris :O
Am inteles. Te simti bine daca esti singura si daca unii nu te inteleg ca, de fapt, tu nu esti neagra si la suflet. Displaci cocalarii si vrei doar sa te simti bine, nu? Atunci nu e nimic rau in asta. Simte-te bine. Daca asa iti place nu are nimeni dreptul sa te critice. (dar nu am zis nimic de taiere in raspunsul meu). Fa ce vrei, daca respecti unele lucruri, pe care vad ca sigur le vei respecta. In plus, nu e o alegere asa rea.
Perfect. ai inteles
In general culoarea neagra e deprimanta,dar daca tie iti place,e ok. Te-as ruga sa-ncerci un experiment. Nu stiu ce varsta ai,dar cu siguranta esti adolescenta. Cand te simti trista si-ti vine sa plangi,imbraca haine deschise la culoare (alb, roz, bleu) >nu stridente
Intr-un fel da. ma regasesc. dar faza cu experimentul am incercat. degeaba. pana la urma imi gesesc ceva de facut si uit.
Bunn, deci in primul rand am o intrebare: ai niste prieteni adevarati? Daca da atunci fii atenta pe ceilalti nu-i baga in seama si jignestei si tu...de ex: nu, nu sunt, gelos? Sau grasii le zici piftelutze xD in fine inventezi niste jigniri pe aia care te jignesc, ori le intorci spatele si nu-i bagi in seama ori ii jignesti...si nu inteleg daca tu te machezi si te imbraci ca asa iti place tie stilulm si iti zic sigur ca iti vine bine, aia nu stiu de ce te jignesc adica stai asa nu te tai nu esti trista ce naiba, daca iti place stilul cu el ramai nu te schimba, ti-am zis intoarcele spatele sau jignestei si stai cu prietenii tai apropiati si adevarati nu aia care te jignesc, bagi tu ceva acolo ca stiu ca tu poti sa ii faci nu-i lasa pe ei sa te faca, terminai tu nu-i lasa
da am prieteni adevarati. de multe ori le intorc spatele "cocalarilor" si cu nergu imi sta si bine. am zis ca sunt suparata dar nu mereu
Si eu is emo stilul asta e adoptat de persoanele timide si care vor sa scoata in fata ca is diferite stai calma e un stil foarte frumos... daca vrei detelii ma gasesti pe is@@@@@ mortis. spiritus @@@@@@ daca ai nevoie de sfaturi ma gasesti
NoName123 întreabă:
XxThoumaxXAndyXx întreabă:
Andrei1027 întreabă: