Cand fumezi (legale) trebuie sa ai o sticla cu apa langa tine si lapte. Laptele este bun pentru starea pe care ai avut-o tu. Daca vei mai fuma si ti se va face rau, sa ai lapte langa tine.
Categoric APA la cum ți se *** gura...saliva dispare și nu poți să scuipi, buzele încep să ți se lipească și e de căcat te i-a un somn.ți-e foame de ai mânca orice.
Sa nu o mai faci niciodata Acum te simti asa pentr ca organismul tau a fost "bruscat" ca sa zic asa si acum incearca sa dea toate acele substante afara. Consuma cat mai multa apa si odihneste-te Spor!
....am încercat, a fost doar un fum nu credeam că dintr-un fum o să mă sparg.
Asa zic multi in orice imprejurare, ca de la o bere-doua nu patesc eu nimic, ca de la un fum o sa fiu bine, dar nu cunosc adevaratul impact asupra lor. Ceea ce ti s-a intamplat a fost un semnal din partea coprului tau ca nu i-a placut ce s-a intamplat Odithneste-te si sper sa te faci bine cat mai repede Spor!
Sfatul meu e să te odihneşti şi să nu mai încerci asta niciodată. Majoritate clasei mele fumează şi deseori mă chemau să vin cu ei pe o uliţă de unde îşi iau ei ţigări să trag un fum, dar eu nu m-am lăsat influenţată. O zi bună!
Nu e vorba de țigări normale, ne referim la droguri puternice.
Oh, ok. Sorry pentru confuzie
Am uitat sa mentionez, cand vei trage mai multe fumuri, automat sa ai laptele langa tine, deoarece te va face sa borasti si vei da afara exact ce trebuie. Ajungi acasa, halesti ceva, daca vrei iei si o pastila de cap si te bagi la somn.
Yurisa întreabă: