| anazoe4ever a întrebat:

Salz la loti
as vrea si eu sa ma ajutati
Cativa baieti imi tot pun o porecla si daca puteti imi ziceti si mie nishe raspunsuri asa mai smechere da nu penibile?
batting eyelashes dau funda si vot happy Va rog mult puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| uSeR_6817 a răspuns:

Pai:
1. Nu ii baga in seama
2. cand te poreclesc nu ii baga in seama
3. Daca vrei sa le raspunzi cu aceeasi moneda spune-le ca sunt facuti pentru alocatie, facuti din guma, sa inchida gura ca face gaura in stratul de ozonrolling on the floor cand mai comenteaza spune-le ca sa se duca intai sa manance ca au o fata parca sunt morti de foame... sper sa iti foloseasca... si poate obtin funda:*

10 răspunsuri:
| jvEcu a răspuns:

Spune-i unuia dintre ei, dar cand sunt toti de fata "Laboi" sau "Laba trista" sau 'Virginule' sau orice care sa se simta jenat! Merge sigur laughing.

| Lucaci a răspuns:

Pai depinde cum te cheama ca de exemplu daca te cheama elena poti avea porecla balena dar spune-mi numele

| vreaubebe a răspuns:

Spune-ne porecla sa te putem ajuta cu replici

| geoka23 a răspuns:

Pai depinde despre ce baieti adica prieteni sau oarecare este vorba si ce porecla daca este jicnitoare. intelegi asa pe intrebarea care ai pus-o eu nu-ti pot spune niste raspunsuri concrete zi-mi niste detalii siti dau niste replici ca in filme.winking

| KasdfghjNY a răspuns:

De exemplu:da ce sunteti gelosi? sau fi tu in locul meu ca mie mi-e lene ori ma voi de ce mai vorbiti? abuzati de mama natura! mi-ar fi mai clar daca imi zici cum iti zic ei. dar totusi funda?

| anyska a răspuns:

Pai... Depinde mult de porecla... Lasa-mi un mesaj si poate te pot ajuta : )! Mie mereu im i vin idei cand stau si imiimaginez ca se va intampla. Daca vrei sa te lase in pace cheama pe cineva ( o sora un frate mai mare ) sa se ia de ei sau arata-le tu cat de dura poti sa fii tongue! Dar in general se plictisesc inr-o saptamana. poate o luna de ea daca nu le mai dai motive sa te numeasca asa happy

| Azeℓℓe a răspuns:

Daca nu ii bagi in seama o sa se plictiseasca ei sa iti mai zica asa.
Cand te striga nu`i baga in seama. tu continui sa vorbesti cu prietele tale sau ce faci tu in momentul ala.
Ca daca raspunzi. o sa faca mai rau ca stiu ca o sa te enervezi. ca asta vor ei. sa te enerveze. dar lasa-i. sa zica cat vrea. Pana cand? Se plictisesc iti zic eu. mai ales ca vad ca nu zici nimic o sa ajunga si ei la concluzia ca nu te intereseaza si degeaba iti zic asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu-i lua in seama!
Dai la oparte!
si tias zice raspunsuri pemes! demonz_times@yahoo.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

F*ck you
mama ta
nu-i baga in seama (mai nou, nu mai merge)
spune-i dirigintei
spune-le si tu porecle amuzante, gen "Suge deget"
SUCCES

| 0Crisu0 a răspuns:

Depinde de porecla spune-o ca am niste idei