Pai:
1. Nu ii baga in seama
2. cand te poreclesc nu ii baga in seama
3. Daca vrei sa le raspunzi cu aceeasi moneda spune-le ca sunt facuti pentru alocatie, facuti din guma, sa inchida gura ca face gaura in stratul de ozon cand mai comenteaza spune-le ca sa se duca intai sa manance ca au o fata parca sunt morti de foame... sper sa iti foloseasca... si poate obtin funda:*
Spune-i unuia dintre ei, dar cand sunt toti de fata "Laboi" sau "Laba trista" sau 'Virginule' sau orice care sa se simta jenat! Merge sigur .
Pai depinde cum te cheama ca de exemplu daca te cheama elena poti avea porecla balena dar spune-mi numele
Pai depinde despre ce baieti adica prieteni sau oarecare este vorba si ce porecla daca este jicnitoare. intelegi asa pe intrebarea care ai pus-o eu nu-ti pot spune niste raspunsuri concrete zi-mi niste detalii siti dau niste replici ca in filme.
De exemplu:da ce sunteti gelosi? sau fi tu in locul meu ca mie mi-e lene ori ma voi de ce mai vorbiti? abuzati de mama natura! mi-ar fi mai clar daca imi zici cum iti zic ei. dar totusi funda?
Pai... Depinde mult de porecla... Lasa-mi un mesaj si poate te pot ajuta : )! Mie mereu im i vin idei cand stau si imiimaginez ca se va intampla. Daca vrei sa te lase in pace cheama pe cineva ( o sora un frate mai mare ) sa se ia de ei sau arata-le tu cat de dura poti sa fii ! Dar in general se plictisesc inr-o saptamana. poate o luna de ea daca nu le mai dai motive sa te numeasca asa
Daca nu ii bagi in seama o sa se plictiseasca ei sa iti mai zica asa.
Cand te striga nu`i baga in seama. tu continui sa vorbesti cu prietele tale sau ce faci tu in momentul ala.
Ca daca raspunzi. o sa faca mai rau ca stiu ca o sa te enervezi. ca asta vor ei. sa te enerveze. dar lasa-i. sa zica cat vrea. Pana cand? Se plictisesc iti zic eu. mai ales ca vad ca nu zici nimic o sa ajunga si ei la concluzia ca nu te intereseaza si degeaba iti zic asa.
AsianGirl întreabă:
anonim_4396 întreabă: