Anul asta nu am participat fiindca am avut mult de lucru si practic n-am avut timp. Am participat datile trecute, dar nu imi place prea mult din doua motive: e foarte aglomeratie, prefer sa vad muzeele in liniste si al doilea motiv e ca nu prea se respecta orarul afisat pe net si te trezesti cu portile muzeului ferecate.
Eveniment interesant. Am vrut sa merg, insa am fost toata ziua la targul voluntarilor si seara eram franta, nu imi mai ardea de iesit. Oricum, m-am consolat a doua zi, cand am aflat ca a fost imbulzeaza, oamenii s-au inghesuit etc. Si 2 dintre muzee au fost si inchise.MTR si Antipa, parca.
Nu am stiu ca exista:noapte muzeelor.Si,oricum la mine in oras... muzeele lipsesc, cu desavarsire
Zicea ca tine toata noaptea si la 3-4 era inchis peste tot Am luat doar aer in noaptea aia cand am iesit si o placinta de la McD.
Adevarul e ca nu stiu nici eu de ce ii spune "Noaptea Muzeelor", ca asa cum zice Andrei, majoritatea nu sunt deschise toata noaptea. Bine, pe net gasesti multe informatii :) eu de acolo am aflat de orarul fiecarui muzeu participant la eveniment si pot sa spun ca cel mai mult mi-a placut anul acesta la Muzeul de Mineralogie (http://bioge.ubbcluj.ro/MuzeuMin/). :) A fost o expozitie de geode, iar joi (21.05) chiar a avut loc o taiere a unei geode :) a fost interesant, in orice caz.